Begin » Verslagen » 2 punten verlies voor Zondag 1
foto door: Luuk Oerlemans

2 punten verlies voor Zondag 1

Een ruststand van 0-2 tegen Voorschoten`97 is niet best, zeker als de tegenpartij er al 2 nederlagen op heeft zitten. FC Aalsmeer begon ontzettend slap aan deze wedstrijd die geacht werd om te winnen. De eerste 25 min waren aan beide kante niet best, te veel balverlies met een behoorlijke wind over het veld en daarbij ook nog eens lekkere regenbuien, neen het was niet echt aantrekkelijk wat we voorgeschoteld kregen. In de 25 e min was het Voorschoten dat in buitenspel?? positie op voorsprong kwam. In eerste instantie werd de bal op prima wijze gestopt door Pim Doeswijk, maar in de rebound was ook hij kansloos op de ingeschoten bal van  Roy Elligens 0-1, een behoorlijke tegenvaller.
Het spel van FC Aalsmeer was gewoon niet goed, te veel persoonlijke fouten, zo ook even later na een goed opgezette aanval van Pawel Kocon en Jeroen Ezink, bal prima voor Patrick Melman, maar in plaats van rustig inschieten te haastig en de bal verdwijnt ver over doel. In de 35e min prima bal na goed lopend aanval, bal van Patrick Melman op Joery v.d Schraaff, maar helaas ook weer net naast. In de 40e min bal weer verspeeld op middenveld en ook verdediging en Pim Doeswijk was kansloos op schot van Foud Bhour en dat betekende 0-2, wat een domper.

De 2e helft Rem Pasternak en Karel Mirowski erin voor de onzichtbare vandaag dan van Dennis v. Leeuwen en Sten Piet. Binnen 2 min doelpunt van Rem Pasternak aan rechterkant zijn man voorbij en legt bal panklaar voor Patrick Melman en eindelijk prima doelpunt 1-2 en thuispubliek geloofde er weer in. Na eerst een weifelend optreden van Mo Aalaswad was het toch FC Aalsmeer dat in de 55e min na een prima bal van Richard Melman over de breedte van het veld naar Karel Mirowski die de bal prima voorlegde op Rem Pasternak en dat betekende 2-2. In de 65e min kwam Tim Millenaar erin voor Patrick Melman en ging Rem Pasternak meer naar het centrum. In de resterende tijd had zowel FC Aalsmeer via Rem Pasternak na weer een goede actie van Karel Mirowski en een bal op de lat van Voorschoten. Eindstand 2-2 voor FC Aalsmeer teleurstellend, maar er was een ding wel duidelijk als er gewisseld gaat worden, wordt FC Aalsmeer er niet slechter op en dat is misschien de winst van vandaag.  Koud en nat werd de warme kantine gauw opgezocht.

Volgende week RKDES uit en zal er anders gevoetbald moeten worden en meer beleving, graag zoals we het op de training horen en zien.

 

 

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …