Begin » Club van 100 » 3 nieuwe leden voor club van 100

3 nieuwe leden voor club van 100

De Club van 100 blijft aan de weg timmeren om het onze leden zo gezellig mogelijk te maken en er is altijd wel iets bij waar je graag aan mee wil doen. Laatste maanden druk gehad met verschillende activiteiten zoals, medewerkingsavond, laatste trainingsavond, Beach voetbal voor groot en klein, Keezenavond, 29 februari een bijzonder gezellige muziekquiz, 7 en 21 maart tennissen voor jong en iets oudere en tenslotte op 6 juni het slot met het sixentoernooi  voor de voetballers en een fietstocht uitgezet rond Aalsmeer  voor degene die een gezellige middag op de fiets willen hebben. Kortom genoeg om naar uit te kijken, U kunt daar allemaal aan mee doen en daar hopen we dan ook op.

Op de medewerkersavond kwam heel spontaan Arjo v. Duin naar ons toe met de mededeling, dat hij graag lid wil worden van de Club van 100, want hij vindt FC Aalsmeer een gezellige vereniging . Hier zijn we natuurlijk blij mee en ook natuurlijk, dat Arjo de club al steunt met een mooi reclamebord van zijn Transport Bedrijf. Arjo dank je wel en graag zien we je terug bij de verdere activiteiten van de club.

Zo ook met de Beachavond, dat 2 leden spontaan naar ons toe kwamen lopen om lid te worden van de club v. 100, ook met dezelfde woorden van een gezellige club en daar willen wij aan mee helpen. Dat blijkt want ze zijn beiden leiders van een team jongens van JO8 en trainen en voetballen mee met het 4e zondagsteam. Kortom 2 doeners en daarom Barry Geerlandt en Marc Vrind zijn we erg blij met jullie en welkom in de club en we gaan jullie zeker meer zien op de clubavonden  en vanaf nu zeker op de borden.

club van 100

Bekijk ook

vrijdag a.s. GEEN kaarten

I.v.m. het Corona virus is het complex van FC Aalsmeer gesloten en dit betekent ook, …