Begin » Sponsors » Alex Andersen verlengt sponsoring JO9-3

Alex Andersen verlengt sponsoring JO9-3

Alex Andersen heeft het sponsorcontract voor 3 jaar verlengd. Net zoals vorig seizoen is er voor de JO9-3 dit jaar weer een unieke trainingsoutfit met trainingsjas ontworpen. Vorig jaar was het gifgroene shirt al een eyecatcher en dit jaar heeft een vader samen met Leon van de clubkledingwinkel er alles aan gedaan om er weer iets moois van te maken. Er is binnen FC Aalsmeer een stijgende lijn ingezet om meisjesvoetbal nog meer op de kaart te zetten en omdat we met een gemixt elftal spelen hebben we een “damestint’’ toegevoegd aan de outfits.

Wij zeggen altijd: Plezier is het belangrijkste en daarna komt de rest. Wel zijn wij ervan overtuigd dat als deze dames zo doorgaan dat ze in de toekomst deel uit kunnen gaan maken van de selectie van FC Aalsmeer meidenteams. Voor nu gaan ze gewoon door met lekker voetballen met de boys!!

Vorige week zijn er door Henrik Larsen van Alex Andersen en door de sponsorcommissie de contracten ondertekend. De transport gigant is naast trainingsoutfit sponsor van de JO9-3 vanaf dit seizoen ook reclamebordsponsor. Zo heeft Alex Andersen speciaal voor FC Aalsmeer een reclamebord laten maken door Rune Johansen. Deze naam zal u niet direct iets zeggen, maar Rune is een bekende Deense tekenaar, website. En vanaf deze week hangt dit unieke reclamebord langs veld 1 bij FC Aalsmeer.
Op het reclamebord zie je FC Aalsmeer, het voetbalveld, de kassen, de tulpen en de sponsor Alex Andersen. En dat allemaal bij elkaar onder de Skyline van ons mooie Aalsmeer, waarbij het KLM vliegtuig die dagelijks overvliegt niet ontbreekt 😉 Ook is de tekst “Win or Lose -Do it Fairly” opgenomen. Het bord ademt Aalsmeer!!

De Sponsorcommissie is zeer content met de verlening en uitbreiding. “We proberen sponsoren langer aan onze vereniging te verbinden. Alex Andersen is daarvan een prachtig voorbeeld. En dat waarderen wij zeer.”
Alex Andersen is een van de grootste bloemen en planten transporteurs van Scandinavie. Begin 2022 verhuist Alex Andersen naar de Japanlaan in Aalsmeer, waar ze het nieuwe pand in gebruik gaan nemen.
Henrik van Alex Andersen de betrokkene vanuit JO9-3 zien gebeuren dat de aandacht meestal gaat naar de selectie elftallen. Wij vinden dat het anders kan. De kinderen stralen al sinds het moment dat bekend is geworden dat ze weer een tenue met eigen naam en rugnummer krijgen. Blije kinderen, daar gaat het ons om. Daarbij hopen wij ook dat we met het reclamebord FC Aalsmeer en Aalsmeer op de kaart hebben gezet, dit bord verdient eigenlijk een plek aan het clubhuis, maar dat is helaas niet mogelijk 😉 Het is weliswaar geen Nachtwacht of dergelijk, maar beter: FC Aalsmeer heeft een echte Rune Johansen hangen!!

Tekst en foto’s: Sam Baaroun

Bekijk ook

Stem op FC Aalsmeer bij Rabo ClubSupport

De Rabobank stelt per jaar een flink bedrag ter beschikking voor alle verenigingen en stichtingen …