Begin » Bestuur » Algemene Ledenvergadering vrijdag 20 november wordt verplaatst

Algemene Ledenvergadering vrijdag 20 november wordt verplaatst

Vrijdag 20 november a.s. staat de Algemene ledenvergadering (ALV) van FC Aalsmeer gepland. Volgens de regels van de overheid is het op dit moment toegestaan een ALV op het complex te organiseren met een maximale aanwezigheid van 30 personen, inclusief bestuursleden.

Het bestuur heeft echter met de door het kabinet deze week aangekondigde verscherpte maatregelen besloten de Algemene ledenvergadering op te schorten naar het einde van het kalenderjaar. Zij acht het op dit moment niet verstandig een vergadering van dergelijke omvang te organiseren. De statuten van FC Aalsmeer bieden de mogelijkheid de ALV op te schorten. De vergadering van 20 november komt daarmee te vervallen.

Het bestuur zorgt wel de komende weken voor de inhoudelijke en financiële afsluiting van het boekjaar 2019-2020 en houdt de leden van de verdere voortgang, waaronder een nieuwe datum, op de hoogte. Wellicht bieden maatregelen die aan het einde van het jaar gelden iets meer mogelijkheden voor het organiseren voor deze belangrijke bijeenkomst.

Het bestuur

Bekijk ook

Bestuursbijdrage maart 2021

Ondanks het uitblijven van een versoepeling van de coronamaatregelen gebeurt er veel binnen de vereniging. …