Begin » Geen categorie » Autorally en nieuwjaarsreceptie 4 januari

Autorally en nieuwjaarsreceptie 4 januari

Komende zaterdag is het weer zover, dan is het tijd voor de traditionele autorally van FC Aalsmeer. Het is de 43ste editie en vanuit de organisatie krijgt u wederom de belofte dat we op weggetjes komen waar je nog nooit eerder bent geweest. Natuurlijk zijn er, zoals altijd, de nodige instinkers, maar verder wordt het weer genieten van een leuke tocht over de gekste weggetjes.
Inschrijven kan vanaf 09:00 uur in de kantine en de eerste teams zullen mogen starten vanaf 09:30 uur. Rond 10:30 uur zullen de laatste auto’s vertrekken. Kosten per auto zijn 10 euro.

Waar we afgelopen editie een lunch hadden in de eigen kantine, is er dit keer weer een tussenstop buitenshuis. De verwachting is dat de rally wat korter duurt dan eerdere jaren, dus als het goed gaat is iedereen voor het donker weer terug.

Aan het einde van middag is het ook weer tijd voor de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging. Vanaf 16:30 uur zijn alle leden van harte welkom om elkaar de hand de schudden en op het nieuwe jaar te proosten. Rond 18.00 uur staat de Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter gepland.
Ook zal de organisatie van de autorally daarna de antwoorden geven van alle vragen en natuurlijk de winnaars bekend maken. Daarna zullen we afsluiten met direct de eerste feestavond van het jaar!
Er is voor de deelnemers van de autorally en alle overige leden (tegen een vergoeding) de mogelijkheid om deel te nemen aan het buffet dat beschikbaar is.

Tot zaterdag!

Bekijk ook

AJAX CAMP GAAT DOOR + EEN EXTRA WEEK!

Goed nieuws! Met inachtneming van alle afstand- en hygiëne maatregelen gaat het Ajax Camp bij …