Begin » Geen categorie » Autorally & Nieuwjaarsreceptie

Autorally & Nieuwjaarsreceptie

Het einde van het jaar is weer in zicht, hij is momenteel weer erg dun (de scheurkalender), maar het beste nieuws van alles is toch wel weer dat ook de auto rally er weer aan komt!!

Traditiegetrouw wordt op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar deze puzzelrit gereden. Ook dit jaar stuurt de organisatie de teams weer over de regionale wegen, waarvan sommige wat breder zijn dan andere…
Het wordt alweer de 42ste jaargang dat de leukste puzzelrit weer wordt georganiseerd. En behalve de idyllische weggetjes, zijn er natuurlijk ook weer de instinkers. Sommige antwoorden laten zich zo gemakkelijk vinden, dat er haast wel een addertje onder het gras moet zitten, of toch niet?

Ook niet-leden van FC Aalsmeer zijn van harte welkom om mee te doen aan deze rally, deelname is op eigen risico.
Inschrijving kan in de kantine op zaterdag 5 januari tussen 09:00 en 10:30 uur. De kosten per auto zijn 10 euro.

Nieuwjaarsreceptie
Nog zo’n traditie, aan het einde van de middag wordt ook de nieuwjaarsreceptie gehouden, naast diegene van de rally die de kantine weer hebben gevonden, worden ook alle andere FC Aalsmeer leden hiervoor uitgenodigd. Van 16:00 tot ongeveer 17:30 uur vindt de nieuwjaarsreceptie plaats, waarbij voorzitter Eef Niezing rond 17:00 uur zijn nieuwjaarstoespraak zal houden.

Prijsuitreiking, buffet & feestavond
Rond 18:00 uur verwacht de organisatie van de autorally de verlossende antwoorden te kunnen geven op alle vragen en zal eindelijk het kwartje vallen bij de meeste….. Nadat de antwoorden zijn gegeven, zullen ook de prijzen worden uitgereikt. Net als andere jaren is er een warm & koud buffet beschikbaar waarvan een ieder kan mee-eten op vertoon van een bonnetje. Een bonnetje is voor €5 verkrijgbaar.
Nadat iedereen is uitgegeten kunnen de stoelen aan de kant en de voetjes van de vloer en zorgt DJ Kees Markman voor een geweldige feestavond, zodat we 2019 echt goed kunnen beginnen!

 

 

Bekijk ook

spelbegeleiders gezocht voor 123inkt.nl toernooi JO8 en JO9 op 22 juni a.s

Op zaterdag 22 juni a.s. vindt het 123inkt.nl toernooi voor JO8 en JO9 plaats bij …