Begin » Club van 100 » Autorally

Autorally

Het nieuwe jaar is nog maar net gestart, maar om het jaar echt goed te beginnen organiseren we komende zaterdag de jaarlijkse autorally.

Inschrijven kan vanaf 09:00 uur bij de organisatie in de kantine van FC Aalsmeer.
Namens de organisatie moeten we hier nog even bij vermelden dat diegene die vorig jaar taart had gegeven bonuspunten had gekregen, maar dat dit niet per se taart hoeft te zijn đŸ˜‰

Na de rally, welke ook geschikt is voor jongeren (enige eis is dat de chauffeur een geldig rijbewijs heeft), is de nieuwjaarsreceptie van de vereniging. Deze begint om 17:00 uur.
Rond 18:00 uur zal voorzitter Eef Niezing zijn jaarlijkse toespraak houden, waarna de organisatie van de rally met de uitslag komt. Tot slot is het woord dan aan DJ Kees Markman en maken we er een groot feest van.

Voor de rally deelnemers (en ook voor de niet-deelnemers) is er een buffet, hiervoor kan een ticket bij de rally organisatie worden gekocht (bij de inschrijving) of bij het buffet zelf (kosten 5 euro). Het buffet opent rond 17:00 uur.

Tot slot nog 1 opmerking vanuit de rally organisatie: Het verkeersbord van 2,2 meter staat niet voor niets op de poster, dus kies niet je Hummer om de rally te rijden.

Bekijk ook

club van 100 begroet 6 nieuwe leden

Goed nieuws is er te melden van de club van 100! Deze club die voor …