zondag , 23 september 2018

Belangrijke mededeling: FC Aalsmeer plaatjes sparen bij Hoogvliet!

Hoogvliet heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie:

Champions League,
O8 t/m O19,
Zaterdag 1 en Zondag 1

De droom van deze FC Aalsmeer-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere FC Aalsmeer-leden zijn volgend voorjaar verkrijgbaar bij  Hoogvliet  in Aalsmeer. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdag 21 oktober een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Alleen voor de vakantiegangers hebben we ook de mogelijkheid om woensdag 18 oktober een foto van jezelf te maken. Om alles in goede banen te leiden werken we hard aan een schema om alle desbetreffende leden op de foto te krijgen. Het schema wordt deze week geplaatst. Aangezien het een enorme klus is om alle spelers op de foto te krijgen is het belangrijk dat je op tijd aanwezig bent!!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!!

 

 

 

 

 

Bekijk ook

Feestelijke opening hoofdveld FC Aalsmeer a.s. zaterdag!

Aanstaande zaterdag wordt het super nieuwe hoofdveld van onze vereniging feestelijk geopend door onze wethouder …