Begin » Geen categorie » Beschamende nederlaag Zaterdag 1
Een kopkans voor Charlton Linger belandt op de paal.

Beschamende nederlaag Zaterdag 1

Even leek het erop dat Zaterdag 1 na het gelijkspel vorige week bij CSW de weg omhoog weer had gevonden. Maar helaas. Niets is minder waar. Zelden een tegenstander als Zwaluwen’30 gezien die zich in de ontspanningsmodus kon toewerken naar de finale om de tweede periodetitel volgende week in een rechtstreeks duel met DHSC. Zaterdag 1 ging op eigen veld beschamend onderuit met 0-4. Voor de gasten uit Hoorn was Zaterdag 1 het perfecte opwarmertje. Niet te fel in de duels, beetje meelopen, maar vooral niet te gek doen.

Zonder er al teveel woorden aan vuil te maken en laten we naam en toenaam deze keer ook maar weglaten was het een wedstrijd om snel te vergeten. Bij rust was het al 0-2 door persoonlijke fouten. In de tweede helft liepen de bezoekers op hun dooie akkertje naar 0-4. Oliedomme kaarten werden er ook nog gepakt door verschillende spelers van Zaterdag 1 wat schorsingen opleverde. Zelfs op de middenlijn. Ook lekker handig. Beide ploegen misten ook nog een strafschop maar dat deed helemaal niets af aan het wedstrijdbeeld.

Concentratie bij Nick van der Wiel. Joey Papamoledias mist strafschop voor Zwaluwen ’30.

Volgende week een vrij weekend en de week erna komt Breukelen op bezoek. Die ploeg is inmiddels uit het zicht naar boven verdwenen. In oktober won Zaterdag 1 nog simpel met 0-3 in Breukelen. Hoe kan het verval zo groot zijn? Het uur van de waarheid is nu echt aangebroken!

Fotografie: Ton van Eenennaam mede mogelijk gemaakt door Businessclub FC Aalsmeer

Voor meer wedstrijdfoto’s klik HIER

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …