Begin » Mededelingen » Bestuursbijdrage december 2018

Bestuursbijdrage december 2018

De maand december heeft voor de eerste elftallen sportief niet gebracht waar vooraf op was gehoopt. Nederlagen tegen DHSC en ARC zorgen ervoor dat de zaterdag 1 is teruggeworpen in de rangschikking en de koppositie voor het elftal uit beeld is geraakt. Het geringe krachtsverschil in de eerste klasse zorgt er echter voor dat het team slechts drie punten van de tweede plaats is verwijderd.
Een vrije zondag en de recente afgelasting van de wedstrijd tegen Sporting Leiden zijn er de oorzaak van dat de zondag 1 geen kans heeft gekregen de flow, waarin het team verkeert, te continueren. Jammer, het team is heel goed bezig de laatste weken.

In december is er duidelijkheid gekomen over het aanblijven van de hoofdtrainers. Het bestuur is blij met de contractverlenging van Cor van Garderen. Bestuur en trainer hebben het volste vertrouwen erin dat de huidige zaterdagselectie, met mogelijk een paar kleine aanpassingen, verder kan doorgroeien.
Marco Bragonje heeft besloten om niet door te gaan. Ondanks de goede chemie tussen trainer en het zondagteam, en de positieve resultaten van de laatste weken, kiest Marco voor een nieuwe uitdaging. Het bestuur betreurt het aanstaande vertrek van deze goede trainer maar respecteert zijn keuze. De technische commissie start in januari met de zoektocht naar een opvolger.

In januari vinden de gesprekken met de technisch jeugdcoördinatoren en de trainers van de selectieteams plaats.
Helaas lukte het de meiden van MO19-1 zaterdag 15 december (nog) niet om op de valreep van 2018 als eerste jeugdteam de titel in de wacht te slepen. Grote concurrent IJsselmeervogels maakte in de extra tijd gelijk, waardoor het tot tweede helft januari duurt voordat de kampioen in de eerste klasse bekend is.

Zorgen blijven er bestaan over het aantal vrijwilligers van de club. M.n. het wedstrijdsecretariaat en de keukenstaf hebben dringend behoefte aan uitbreiding. Zij vormen het hart van de club en kunnen in de huidige bezetting niet de kwaliteit blijven leveren waar zij voor staan. Ge√Įnteresseerd in een gesprek of bereid om een keer mee te draaien, neem contact op met Matthijs van Muijden (t.a.v. wedstrijdsecretariaat) Ruben Uithol, Rob Springintveld en ondergetekende.

Donderdag 7 februari organiseert de Business Club FC Aalsmeer, in samenwerking met Argon en Legmeervogels, om 20.00 uur een avond in Veilingzaal The Beach Aalsmeer voor de leden van de Business Club en alle sponsors van FC Aalsmeer. Spreker die avond is de eigenaar van FC Utrecht, Frans van Seumeren. Onze sponsors ontvangen via de sponsorcommissie een persoonlijke uitnodiging.

De komende twee weken even tijd voor (voetbal)rust. Vanaf zaterdag 5 januari 2019 is het clubgebouw weer geopend. Die dag vindt van 16.00 – 17.30 uur de Nieuwjaarsreceptie plaats. Rond 17.00 uur staat de Nieuwjaarstoespraak gepland. Het bestuur rekent op een grote opkomst.

Het bestuur van FC Aalsmeer wenst iedereen fijne kerstdagen en een sportief en vooral gezond 2018!!

Namens het bestuur
van FC Aalsmeer,

Eef Niezing
(voorzitter)

Bekijk ook

Bestuursbijdrage juni 2019

Beste leden, Het resultaat van het Nederlands elftal in de finale van de Nations League …