Begin » Bestuur » Bestuursbijdrage januari

Bestuursbijdrage januari

Beste leden,

Het einde van een tijdperk. De afgelopen 10 jaar bent u vanaf deze plaats toegesproken door Eef. Eef is afgelopen jaarvergadering afgetreden. Het bestuur en de vereniging zijn hem dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Hij was voorzitter sinds de fusie in 2013. Wat ons brengt naar – jawel – een jubileum. Het 10-jarig bestaan van de club (18 september 2023) mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Wie-o-wie heeft leuke ideeën om dit te vieren en wie-o-wie wil helpen bij de organisatie ervan? Aanmelden kan bij Elly (elly.zekveld@gmail.com). De Algemene Ledenvergadering was goed bezocht. Het verslag hiervan, en een aantal foto’s van de jubilarissen van dit jaar, staan inmiddels online.

December is een tijd van terug- en vooruitkijken. Wat betreft de senioren-selectie: Zaterdag 1 heeft de laatste paar wedstrijden wisselend gepresteerd en staat nu in de middenmoot. De verschillen in de poule zijn erg klein, dus met een paar goede resultaten kunnen ze snel een paar plekken stijgen. Zondag 1 heeft ook wisselend gepresteerd. De verschillen in deze poule zijn een stuk groter, maar ze staan nu op een fraaie 5e plaats. Zaterdag 2 heeft het een stuk lastiger. Waar het steeds “net niet” was, is het de laatste paar wedstrijden beter gegaan. Het laatste weekend liet de JO14-2 zien, dat winnen met strafschoppen goed mogelijk is. En ook de allerlaatste (beker) wedstrijd van dit kalenderjaar is winnend afgesloten. De vrouwen van Ruud de Graaf en Marco Hulleman gaan ook verder bekeren.

De afgelopen periode is er veel gepraat over het beleid van FC Aalsmeer en of het beleid past bij en / of gedragen wordt door de leden van de vereniging. De leden van het bestuur hebben natuurlijk contact met leden uit alle geledingen. Daarbij komen deze onderwerpen, direct of indirect, ter sprake. De vereniging is echter van ons allemaal. Samen maken we de vereniging, samen winnen en verliezen we, samen maken we plezier en samen maken we beleid. Het bestuur daagt u hierbij uit om uw steentje bij te dragen

Heeft u tweede kerstdag ook de kerstspecial van Draadstaal bekeken? En zag u daarbij bekende beelden? Dat kan kloppen. Medio december is er een dag gefilmd op ons complex. Meer beelden komen aan het einde van het voorjaar op TV.

De laatste trainingsavond was ouderwets gezellig. Ondanks de kou en de gladheid hadden veel leden de weg naar de kantine gevonden. Na een potje voetballen met gemengde teams werd nog lang nagepraat. Dank aan de organisatoren voor het organiseren van dit meer dan geslaagde evenement!

De eerste zaterdag van het nieuwe jaar zal – traditiegetrouw – de Nieuwjaarsrally plaatsvinden. Met teams van ongeveer 4 personen zal weer een mooie route worden gereden door de wijde omgeving. U zult langs plekjes rijden, waar u nog nooit bent geweest! Houd die dag vrij, zoek een paar puzzelaars en schrijf je in! Voor wie niet kan deelnemen is er vanaf een uur of half vijf de Nieuwjaarsreceptie.

Het aantal trainers voor de (lagere) jeugdelftallen blijft wel een punt van zorg. Inmiddels zijn er wachtlijsten bij diverse leeftijdscategorieën. Het is heel vervelend om tegen een enthousiast jongetje van – bijvoorbeeld – 10 jaar oud en zijn vader te moeten zeggen: “Sorry, we hebben op dit moment geen plek”. Een club als FC Aalsmeer moet dit toch op kunnen lossen?

We wensen u vanaf deze plek een gelukkig, gezond en sportief 2023 toe!

Het bestuur.

Bekijk ook

Bestuursbijdrage mei 2023

Eerder deze week hebben we bekendgemaakt dat Martijn van der Neut de beoogde nieuwe voorzitter …