Begin » Mededelingen » Bestuursbijdrage mei 2023

Bestuursbijdrage mei 2023

Eerder deze week hebben we bekendgemaakt dat Martijn van der Neut de beoogde nieuwe voorzitter van FC Aalsmeer wordt. Wij zijn erg blij met dit nieuws. De komende tijd zal hij zich gaan inwerken en tijdens de ledenvergadering later dit jaar zal hij officieel benoemd worden. Na de installatie van Martijn hebben we nog één vacature binnen het bestuur, namelijk de vacature voor bestuurslid beheer en onderhoud. Deze functie wordt nu nog ingevuld door Dolf, maar die gaat aan het einde van het seizoen stoppen. Heb je interesse in deze leuke bestuursfunctie, laat het ons dan weten.

Het zal niemand ontgaan zijn: Zowel de Zaterdag 1 als de Zondag 1 zijn lekker bezig. Het team van Ted staat bovenaan de ranglijst en heeft goede kans kampioen te worden in hun klasse. Hoewel de laatste twee wedstrijden punten zijn blijven liggen. Het team van Bas staat op een mooie vierde plek en heeft nog kans op de nacompetitie. Het team van Marco heeft het dit jaar moeilijk in de reserve hoofdklasse. Het kwartje valt vaak net de verkeerde kant op. Marco heeft om persoonlijke redenen aangegeven volgend jaar niet verder te gaan als trainer van Zaterdag 2. Het technisch hart is druk bezig met de zoektocht naar een opvolger. Dames 2 is helaas in de halve finale (!) van het bekertoernooi met strafschoppen ten onder gegaan.

De onderhoudsploeg is druk bezig geweest. Samen met het bedrijf, dat door de ESA is ingehuurd, zijn langs de kunstgrasvelden de kantplanken geplaatst. De kantplanken moeten ervoor zorgen, dat de kunstgraskorrels op het veld blijven en niet de natuur in verdwijnen. Tijdens deze klus zijn alle reclameborden langs het hoofdveld verwijderd en later weer teruggeplaatst. Onze dank hiervoor gaat uit naar Huub, Hans, Kees Peter, Ducar en Rob.

De komende periode wordt druk. De kampstaf is al heel druk bezig met de organisatie van het Weekaatje. Het kamp zat binnen no-time vol! De jeugdigen onder ons kunnen verder uitkijken naar de toernooien en het Ajax-kamp. Het Ajax-kamp komt ook dit jaar weer naar FC Aalsmeer in de laatste week van de zomervakantie. In de eerste week van augustus vindt de Kindervakantieweek weer onderdak op het complex. 10 juni is FC Aalsmeer gastheer voor een aantal toernooien van de KNVB Final League. Voor alle meidenteams in de leeftijdscategorieën MO13 tot en met MO20 organiseert de KNVB als afsluiting van het seizoen een toernooi. Kom je onze meiden ook aanmoedigen?

Daarnaast vindt in de eerste week van juni het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi weer plaats bij FC Aalsmeer. Dit zal ongetwijfeld weer een gezellig drukke week worden. Als je de organisatie een handje wil helpen (fluiten, achter de bar, verkeer regelen, schoonmaken etc), dan graag even contact opnemen met Elly (elly.zekveld@gmail.com). Dat geldt natuurlijk ook, als je/u bij één van de andere evenementen wil ondersteunen. Vele handen maken licht werk!

Een groep “oude getrouwen” heeft de handschoen opgepakt en is bezig met de organisatie van het Sixen. 3 juni staat bij de meesten ongetwijfeld al omcirkeld in de agenda! De inschrijving voor de carnavals-editie is deze week geopend en er zijn al bijna 20 aanmeldingen van teams.

De reclames voor statiegeld op blikjes is de meesten waarschijnlijk niet ontgaan. Dus, hoewel FC Aalsmeer zelf nu geen blikjes verkoopt, de lege blikjes met statiegeldlogo mogen bij de plastic flesjes in de grijze bakken met oranje deksel. Overig afval mag in de andere afvalbakken. Als iedereen zijn rommel opruimt, blijft het complex netjes.

Tot slot: achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan de voorbereidingen voor het komend jaar. Medio juni moeten de inschrijvingen voor komend jaar gedaan zijn. Ook zal de jeugd weer helemaal in het nieuw worden gestoken, met daarop in ieder geval de namen van onze sponsors 123inkt, CarpentierMooren en Antenna. Uiteraard is er ook weer ruimte voor sponsoring op de achterkant van de shirts. Het uitdelen van alle kleding is een enorme klus voor de kledingcommissie van de jeugd. Wij wensen ze veel succes daarbij.

We gaan de laatste weken van het seizoen in, hopelijk met mooie resultaten van alle teams, en bovenal met veel plezier.

Namens het bestuur,

Elly Zekveld

Secretaris.

Bekijk ook

Bestuursbijdrage oktober 2023

Competitie is aantal weken op weg Na een aantal competitieronden worden al een aantal contouren …