Begin » Verslagen » Boys 14-1 strijdend ten onder tegen SVIJ
Uit een halve draai knalt FCA aanvaller Gianni de bal op het SVIJ doel, de bal vliegt rakelings naast het SVIJ doel.

Boys 14-1 strijdend ten onder tegen SVIJ

Zaterdag 23 maart jl. speelden de FC Aalsmeer boys 14-1 thuis tegen de SVIJ boys 14-1 uit IJmuiden.

Beide teams begonnen stevig aan de wedstrijd. Met goede aanvallen zette SVIJ de FCA defensie meteen onder druk. FCA voetbalde zich knap onder de druk uit en opende in de 15e minuut zelfs de score. Uit een mooie FCA aanval was het aanvaller Santino die met een knap schot de SVIJ keeper liet vissen 1-0. De SVIJ druk werd steeds groter maar met knap verdedigen en een prima keepende Thijs M duurde het toch tot 3 minuten voor de rust dat FCA de SVIJ gelijkmaker moest incasseren 1-1.

Met een super knappe save voorkomt FCA keeper Thijs M een SVIJ doelpunt.
FCA speler Kai gaat er als een speer vandoor

Na de rust begon FCA met wissel keeper Sven onder de lat. SVIJ begon lange ballen te spelen op hun super snelle en gevaarlijke spits. Dat dit veel gevaar opleverde werd 3  minuten na rust al duidelijk. Uit een mooie voorzet vanaf rechts kopte de SVIJ spits de 1-2 tegen de touwen. In de 10e minuut scoorde SVIJ uit een snelle aanval de 1-3. De FCA boys lieten de kop niet hangen en bleven met goede aanvallen strijdbaar. Met veel geluk kon de SVIJ defensie FCA goals voorkomen.

FCA aanvoerder Steven wordt door een SVIJ verdediger gestuit.

Het geluk zat de FCA boys ook niet mee. Als het ene team in de aanval is valt de goal vaak aan de andere kant en dit gebeurde ook in de 28e minuut. Uit een SVIJ hoekschop kopte een SVIJ aanvaller met veel geluk de 1-4 in het FCA doel. De laatste minuten werd er niet meer gescoord.

Uit een SVIJ hoekschop kopt een SVIJ aanvaller de bal met veel geluk in het FCA doel 1-4.

Verslag + foto’s:   Ruud Meijer

Bekijk ook

JO9-2 behaalt punt op karakter

Afgelopen zaterdag moesten we vroeg uit de veren, half 9 op bezoek bij Amstelveen Heemraad… …