maandag , 16 september 2019
Begin » Sponsors » CarpentierMooren bindt zich aan FC Aalsmeer

CarpentierMooren bindt zich aan FC Aalsmeer

Afgelopen zaterdag was het zover, tijdens een officieel moment werd het contract met de nieuwe jeugd hoofdsponsor Bouwplein CarpentierMooren getekend. Sinds dit seizoen is de naam van de toeleverancier voor de bouwsector al steeds meer zichtbaar bij de Aalsmeerse voetbalclub. Onder andere prijkt het bedrijfslogo op de shirts van de CarpentierMooren Champions League (mini’s).

Het bedrijf, met drie groothandelsvestigingen in Wormerveer, Roelofarendsveen en Aalsmeer, is gespecialiseerd in bouwmaterialen voor ruw- en afbouw, hout- en plaatmaterialen, gereedschappen en ijzerwaren en heeft een zeer breed dienstenpakket gebaseerd op ruim vijfennegentig jaar ervaring in de branche. Onderdeel van de bedrijfsgroep is ook dat keukens, deuren, vloeren, kasten, meubelen en woonaccessoires verkocht worden. En waar ook een importeur en groothandel voor (tuin)hout toebehoort.

Namens FC Aalsmeer werd het contract getekend door voorzitter Eef Niezing en bestuurslid (tevens lid van de sponsorcommissie) Arjan Levarht. Dirk Ploegstra, commercieel directeur tekende in het bijzijn van Henk Carpentier, algemeen directeur, namens Bouwplein CarpentierMooren. Het geheel gebeurde onder toeziend oog van 2 spelertjes van de Champions League.

Met deze drie jarige sponsorovereenkomst heeft FC Aalsmeer naast 123inkt.nl een tweede hoofdsponsor voor de jeugd aan zich weten te binden. Er is specifiek voor de jeugdafdeling gekozen, omdat Bouwplein CarpentierMooren maatschappelijk betrokken wil zijn bij de jeugd van FC Aalsmeer en hen en de vereniging wilt ondersteunen.

Voor meer informatie over Bouwplein CarpentierMooren: http://www.carpentiermooren.nl/
Heeft u ook interesse om FC Aalsmeer te sponsoren? Stuur een email naar sponsoring@fcaalsmeer.nl

Bekijk ook

Presentatie nieuwe rugsponsor JO11-6M

Alle jeugdteams van FC Aalsmeer hebben een zelfde wedstrijd tenue met op de borst het …