Begin » Club van 100 » club van 100 begroet 6 nieuwe leden

club van 100 begroet 6 nieuwe leden

Goed nieuws is er te melden van de club van 100! Deze club die voor veel activiteiten zorgt in  onze vereniging FC Aalsmeer groeit nog steeds gestaag door. Soms stoppen er leden mee na jarenlang lid te zijn geweest( daarvoor nog steeds heel veel dank) maar met regelmaat komen er ook weer nieuwe leden bij en dat is natuurlijk ontzettend positief. We kunnen gerust stellen dat de club van 100 van FC Aalsmeer een van de grootste ledenbestand van de regio heeft en ook van ver daarbuiten. We kijken altijd bij andere clubs maar nergens vind je zulke borden en aantallen van leden van de club van 100 en dat maakt ons toch wel trots. Met gepaste trots kunnen we zomaar 6 nieuwe leden erbij schrijven en de namen op het bord plaatsen, we gaan ze aan u voorstellen:

Kwekerij van Drunen en Zoon B.V.  te Aalsmeer en gespecialiseerd in Sierplanten.  Kwekerij van Drunen is ook lid van andere clubs en wilde daarom ook bij de FC Aalsmeer lid worden. Het bedrijf van Drunen is te vinden op de Schinkeldijkje 26 in Aalsmeer

Alexander Goes, speler en aanvoerder van FC Aalsmeer zondag  1, van kinds af speler bij RKAV en daarna  dus bij FC Aalsmeer zondag. Alexander wilde ook graag lid worden van de club van 100 en natuurlijk is Alexander van harte welkom.

Jordy Reurekas, coach en leider van FC Aalsmeer zondag 4 ( bekend van de Kannetjes) ook vanaf zijn jeugd bij RKAV en daarna bij FC Aalsmeer zondag. Vond dat het wel eens tijd werd om lid van de club van 100 te worden, zeker nadat hij vorig jaar gehuldigd werd voor zijn 25-jarige lidmaatschap.

Datzelfde kan gezegd worden van Thijs Boomhouwer. Hetzelfde als bij Jordy altijd in het zelfde team gespeeld en nog steeds voetballend in het 4e team en vond het als aanvoerder van het team Kannetje  ook de hoogste tijd om lid te worden van de club van 100 en een aankomend  25-jarige jubileum?

Gijs Meyerhof, speler van de zaterdag 2 en ook al jarenlang spelend voor eerst VV Aalsmeer en nu dus bij FC Aalsmeer. Voor Gijs geldt hetzelfde als zijn ploeggenoot Danny. Graag lid worden van de club van 100 en dan ook graag helpen met nieuwe ideeën om FC Aalsmeer nog gezelliger en leuker te maken.

Danny Kesting ook  speler van de zaterdag 2, maar al bijna een jaar uit de roulatie vanwege een zware beenblessure. Vroeger ook nog gespeeld bij de jeugd van RKAV  en daarna  in de seniorentijd bij de zaterdag tak. Danny wil graag lid worden van de club van 100 en daar ook aan meewerken om evt. dingen te realiseren door mee te denken en vooral ook te helpen. Een doel heeft hij zeker en dat is om de Club FC Aalsmeer nog gezelliger te maken.

 

Kortom wij als bestuur van de Club van 100 zijn blij met deze nieuwe leden en zeker een teken voor ons dat de club nog steeds springlevend is en graag dit jaar de 200 leden wil halen. Ook prima dat men niet alleen lid wil zijn maar ook daadwerkelijk iets wil betekenen voor FC Aalsmeer.                  Binnenkort het volledige programma van de club op de site en er zijn altijd festiviteiten of activiteiten waaraan u mee kunt doen .

 

 

Bekijk ook

geslaagde Beachavond voor senioren

Zzaterdag 18 januari jl.  was het weer zover……… Beachen in The Beach voor de 5e …