Begin » Contact PACA

Contact PACA

Al meerdere jaren werkt FC Aalsmeer bij de senioren selectie samen met PACA, Paramedisch Advies Centrum Aalsmeer voor begeleiding en behandeling bij blessures. Deze samenwerking bestaat onder andere uit de begeleiding op trainingsavonden van de selectie en de mogelijkheid om kort je vragen of advies te vragen aan onze fysiotherapeut. De jeugd, maar ook overige senioren kunnen terecht op het spreekuur voor een ‘first opinion’ bij voetbalblessures.

Wil je hiervan gebruik maken kun je je aanmelden op ons secretariaat (0297-230960) zodat we weten dat je langs wilt komen. In verband met planning heeft telefonische aanmelding voorrang. Spontaan binnenkomen kan wel, maar de telefonisch aangemelde speler/ster wordt eerst onderzocht. Bel dus eerst!! Zijn we die avond niet op de club aanwezig dan nemen we contact met je op om te horen wat het probleem is.

Mocht na het bezoek het advies zijn om je te laten behandelen dan loopt dat via de reguliere fysiotherapie, waarbij de kosten lopen via de verzekering. Voorwaarde is dan wel dat je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt. Heb je die niet dan komen de kosten voor je eigen rekening.

logo_paca_footer

Telefoon:0297-230960
Website:www.paca.nu
Adres
praktijk:
Lakenblekerstraat 2
1431 GG Aalsmeer