Begin » Contact PACA

Contact PACA

Sinds dit seizoen (2016/2017) werkt FC Aalsmeer bij de senioren selectie met PACA, Paramedisch Advies Centrum Aalsmeer. De jeugd, maar ook overige senioren kunnen terecht op het spreekuur voor een ‘first opinion’ bij voetbalblessures. Het spreekuur is voortaan op de dinsdagavond vanaf half zeven tot half acht.
Heb je een blessure kan je niet voetballen of ervaar je hinder bij het voetballen? Met ingang van heden kun je op dinsdagavond terecht om het fysiotherapie spreekuur te bezoeken. Dit kosteloze consult duurt 10 minuten en hieruit volgt een advies, dan wel verdere behandeling via de reguliere fysiotherapie, waarbij de kosten lopen via de verzekering.
De fysiotherapeut van PACA is Glenn Smink en hij kan bereikt worden via email of telefoon. In verband met planning heeft telefonische aanmelding voorrang. Spontaan binnenkomen kan wel, maar de telefonisch aangemelde speler/ster wordt eerst onderzocht. Bel dus eerst!!

Glenn stelt zich graag aan onze club voor:

logo_paca_footerMijn naam is Glenn Smink (24 jaar) en ik ben jullie fysiotherapeut bij FC Aalsmeer. Bij FC Aalsmeer lukt het mij om mijn vak als fysiotherapeut en mijn eigen passie voor sport te combineren.

Zelf ben ik actief als topsporter (turnen) in het Nederlands team. Ik heb in mijn carrière een aantal mooie wedstrijden mogen turnen en grote prijzen gewonnen. Zo ben ik de huidige Nederlands kampioen op vloer en sprong. Ik zie ik mijn ervaringen in de sportwereld dan ook als een nuttige toevoeging in mijn vak. Ik begrijp hoe vervelend een blessure kan zijn en dat je het liefst zo snel mogelijk weer wilt gaan sporten. Vanuit mij topsport achtergrond weet ik ook dat terugkeren naar het sportveld op een verantwoorde manier moet gebeuren om zo nieuwe blessures te voorkomen. En het is dan ook voor mij een uitdaging om samen met jou als sporter een oplossing te vinden en te werken aan het herstel.

Voorafgaand aan de trainingen van het eerste elftal op de dinsdagavond ben ik van 18.30 tot 19.30 uur in de fysioruimte naast de kleedkamer van het eerste elftal aanwezig voor de jeugdspelers voor vragen en advies. Dus heb je ergens last van of heb je vragen over een blessure? Kom gerust bij mij langs of stuur een berichtje. Ik zie ernaar uit om verder samen te werken met jullie!

Hieronder alle gegevens van het spreekuur:

Dag:dinsdag
Spreekuur:18:30 – 19:30 uur
Locatie:Fysio/EHBO ruimte tussen kleedkamer 1 en 14
(te bereiken via de hoofdingang van de kleedkamers aan de kant van veld 1)
Fysiotherapeut:Glenn Smink
Telefoon:0297-230960
Email:info@paca.nu
Website:www.paca.nu
Adres praktijk:Lakenblekerstraat 2, 1431 GG Aalsmeer