Begin » Bestuur » Contributie 2022/2023

Contributie 2022/2023

Eind juli 2022 zullen we de rekeningen sturen voor de contributie voor het nieuwe seizoen. De contributie is een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging en stelt ons – samen met de kantine- en sponsoropbrengsten – in staat om de kosten van onze vereniging te dekken. Het is dan ook van belang dat alle (ouders/verzorgers) van spelende leden zorgen dat de contributie op tijd betaald wordt. In verband met stijgende prijzen voor onder meer gas, elektra en materialen hebben we de contributie voor iedereen met 5,00 euro verhoogd en de selectietoeslag voor jeugdselectieteams met 2,50 euro.

Wij bieden de mogelijkheid om de contributie in één termijn (augustus) of in vier termijnen (augustus tot en met november) te betalen. Een bijdrage van het Jeugdsportfonds dient door de ouders/verzorgers zelf tijdig te worden aangevraagd. Uiteraard zijn wij bereid om te helpen bij de aanvraag voor deze bijdrage. Als je hierbij hulp nodig hebt, stuur dan een bericht naar contributie@fcaalsmeer.nl.

Vragen over de contributie kun je stellen via ClubCollect, het systeem dat wij gebruiken voor de facturering en inning van de contributie. Mocht je niet tijdig kunnen betalen, neem dan tijdig contact op met Mark Stoffels (penningmeester@fcaalsmeer.nl) dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing.

Bekijk ook

Bestuursbijdrage maart 2023

Vanuit de standaardelftallen zijn positieve berichten te melden. Zowel de zaterdag- als de zondagselectie zijn …