Begin » Verslagen » De JO11-1 wint van Roda’23, doet aan teambuilding op het strand en wint van VV Katwijk

De JO11-1 wint van Roda’23, doet aan teambuilding op het strand en wint van VV Katwijk

Zaterdag 12 oktober uit naar Roda’23 altijd lastig! Spelen tegen Roda’23 voelt toch als een derby en dat merk je binnen het team. Veel spelers kennen elkaar en praten al weken op de panna veldjes over deze wedstrijd.

Robin, Joey S, Didier, Dean, Joey C, Cas, Roan, Sion, Sem en Ilias moesten de klus klaren.

We begonnen de 1e 10 minuten sterk. Roda’23 had geen antwoord op een aantal snelle aanvallen van ons en dat resulteerde in een aantal goede kansen. Na deze 1e 10 minuten werd Roda’23 echter steeds sterker en scoorde helaas de 1-0. Maar vlak voor rust wisten wij toch de gelijkmaker te maken. Roan zette goed druk op zijn tegenstander en wist voor het doel Ilias wist te vinden 1-1.

In de rust probeerde we orde op zaken te stellen. We moesten feller in de duels en proberen te blijven voetballen. Na rust stond de achterhoede met Robin, Roan, Didier en Dean als een huis en hielden Sem en Joey C de ballen voorin goed vast, zodat Sion en Cas goed konden bijsluiten. Dit lukte aardig en we kwamen na een goed indraaiende corner van Joey C ,zo op het hoofd van Ilias, op 1-2. En als kers op de taart: een mooie bal van Dean op Sion die de 1-3 maakte wat tevens de eindstand was. De ontlading was groot bij de mannen. Jongens goed gedaan!

Zaterdag 19-10 waren wij vrij en besloten we om samen met de JO11-2 en de JO11-4 op het strand van Noordwijk te gaan trainen. Dit was echt een groot succes!

Prachtig weer en behoorlijk pittig getraind (2 uur en een kwartier ahaha) onder leiding van, hoe kan het ook anders, Jack. Een echte ouderwetse training: berg op berg af, estafette, partijen en zelfs rugby. Tussendoor had Cynthia krentenbollen, limonade en zelfs de nodige versnaperingen geregeld voor de aanwezige trainers. Bedankt daarvoor Cynthia! De jongens vonden het fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar in de winterstop.

Zaterdag 26-10 speelden we een oefenwedstrijd tegen 2e divisieclub V.V. Katwijk.

Wat een prachtige club en we werden erg leuk ontvangen door Jaap die keurig was gekleed in het clubkostuum van Katwijk. Na afloop kregen de trainers koffie met koek aangeboden in de bestuurderskamer. Waar maak je dat nog mee in de jeugd??

Maar goed er is natuurlijk ook nog gevoetbald.

Omdat Joey S en Roan niet aanwezig waren hadden we besloten om Aaron als vervanger mee te nemen. De overige spelers waren: Robin, Dean, Didier, Joey C, Cas, Sion, Sem en Ilias.

Het werd een leuke oefenpot met veel doelpunten. Katwijk speelde lekker fysiek en wij wilde graag van achteruit opbouwen en zo de aanval zoeken. Dat lukte ons bij vlagen vrij aardig en we stonden in de rust dan ook met 0-2 voor door twee mooie doelpunten van Sem.

Na rust speelde Katwijk met 2 spitsen en hierdoor kon Didier (onze laatste man) lekker doorschuiven en hij kwam zelfs tot 2 keer scoren! Het andere doelpunt kwam van Joey C.

Eindstand 3-5 gewonnen.

Vandaag (zaterdag 2 november) spelen we weer voor de competitie tegen Pancratius JO11-1 en dan kunnen we onze borst weer natmaken!

Groet, de trainer.

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …