vrijdag , 26 april 2019
Aanvalster Ilonca aan de bal, scoorde al in de 5e minuut 1-0

Derde winst op rij voor de MO17-1

Twee weken geleden werd er bij een voetbal wedstrijd nog tweemaal een drinkpauze gehouden vanwege de extreme warmte (25 graden) in oktober. Hoe anders was het zaterdag 27 oktober bij de meiden wedstrijd tussen FCA MO17-1 – DIOS sv. MO17-2 uit Nieuw-Vennep. Regenbuien en kou (10 graden) moesten de meiden trotseren.

De FCA meiden gingen fel uit de startblokken en dit resulteerde al in de 5e min. in een voorsprong. Het was FCA aanvalster Ilonca die met een prachtig schot de DIOS keepster liet vissen 1-0. In de 24e min. was de FCA defensie niet bij de les waardoor een DIOS aanvalster FCA keepster Maud kon verschalken 1-1. In de 31e min. was het FCA linksbuiten Daisy die door de DIOS defensie brak en met een prachtige boogbal over de DIOS keepster het net liet bollen 2-1. Met fikse regenbuien werd met deze stand de rust gehaald.

Stopper Fleur speelde weer een zeer goede wedstrijd!
Met een ferme trap zet Vera de aanvalsters aan het werk

Na de rust golfde het spel een half uur heen en weer, kansen werden er nog niet benut tot de 76e min. aanbrak. Het was weer FCA linksbuiten Daisy die een mooie FCA aanval met een strak schot afrondde 3-1. Nog geen drie minuten later ( 79e min. ) was het FCA aanvalster Dewi die goed werd aangespeeld en op haar super schot had de DIOS keepster geen schijn van kans 4-1. Tussen de regenbuien door kabbelde de wedstrijd naar het einde.

Dewi laat tegenstandsters haar hielen zien en scoorde tegen het einde wedstrijd de 4-1.
Rechtsbuiten Melissa R arm in arm met DIOS verdedigster

Toen de scheids de wedstrijd affloot kwam zowaar het zonnetje door!

Verslag + foto’s: Ruud Meijer

Bekijk ook

Champions League kids worden 1ste en 2de op KDO toernooi!!!

20 April “Stille Zaterdag” 2019, en stil was op de parkeerplaats bij FC Aalsmeer om …