Begin » Verslagen » Dik verdiend gelijkspel MO15-1
Aanvalster Noa speelde een goede wedstrijd en scoorde fraai de 1-1.

Dik verdiend gelijkspel MO15-1

Zaterdag 23 april speelden de meiden van de MO15-1 thuis tegen de meiden MO15-2 van SV Montfoort ’19. De meiden begonnen erg rommelig aan de wedstrijd, veel meiden wilden de bal, zo leek het net op welpen voetbal. In de 9e minuut kreeg Montfoort op links een hoekschop te nemen. Uit de hoekschop kwam de bal voor het FCA-doel , geholpen door de wind vloog de bal via de binnenkant van de paal in het FCA-doel 0-1 een lucky goal! De FCA-meiden waren niet van slag want ze counterde er meteen stevig op los. Nu golfde het spel heen en weer en lag het veld open. Montfoort probeerde met diepte passes door de FCA-defensie te breken, maar de FCA-defensie meiden Evi, Pien S, Line en Julia stonden als een huis met steun van de middenlinie meiden Isa en Suus. FCA kreeg prachtige kansen om gelijk te maken maar het vizier van de FCA-aanvalsters stond niet op scherp zodat de rust met een 0-1 achterstand inging.

Verdedigster Evi lacht, omdat zij die grote meid steeds de baas is.
Vier Montfoort meiden zijn nodig om snelle Pien S af te stoppen.

In de tweede helft ontspon er een pittige wedstrijd met kansen over en weer, de mooiste kansen waren voor FCA, Blossom, Pien M, Liuisa en Noa kwamen oog in oog te staan met de Montfoort-keepster maar hun schoten op doel waren niet gevaarlijk genoeg om te scoren.
Een minuut voor tijd een mooie FCA-aanval over diverse speelsters, de bal kwam bij aanvalster Noa en met een schitterende schuiver verschalkte Noa de Montfoort-keepster 1-1.  Kort na dit doelpunt floot de scheidsrechter voor het einde wedstrijd. Eindstand 1-1.

Middenvelder Isa in een stevig duel
Met haar voet voorkomt keepster Lara een tweede tegentreffer.
Goedlachse Oma Ria is een super fan van het Aalsmeer meiden voetbal.
Oma Ria wordt na de wedstrijd getrakteerd op warme chocomel met slagroom.

Verslag + foto’s:  Ruud Meijer

Bekijk ook

Zaterdag 1 winnaar in strijd om periodetitel

Aalsmeer pakte in een rechtstreeks duel om de periodetitel tegen concurrent vv Kagia de volle …