Begin » Geen categorie » Donny van der Pol kiest voor FC Aalsmeer

Donny van der Pol kiest voor FC Aalsmeer

De 22-jarige spits  Donny van der Pol maakt aankomend seizoen de overstap van zaterdag hoofdklasser AVV Swift naar onze zaterdagafdeling en komt bij ons een paar oude bekenden tegen. Hij speelde vorig seizoen bij SC Buitenveldert samen met Martin Campbell en Sergae Kogeldans. Donny is de tweede aanwinst voor volgend seizoen.

Vorig jaar was Van der Pol al dicht bij een overstap naar de Beethovenlaan. Maar op dat moment koos hij er voor om naar Hoofdklasser Swift te gaan. Wij hebben Donny  gevraagd wat hij volgend seizoen zou gaan doen en zo is alles gaan lopen. “ Ik ben blij dat ik nu met  FC Aalsmeer een keuze heb gemaakt en verwacht dat wij volgend seizoen een prachtig seizoen kunnen beleven.”

De afgelopen maanden stond hij bij meerdere clubs in de belangstelling, maar maakte al snel aan de technische commissie bekend dat hij heel graag naar FC Aalsmeer wilde komen. “Voetballen is een absolute topprioriteit voor mij en bij FC Aalsmeer krijg ik die kans. De gesprekken met Cor van Garderen en de Technische Commissie gaven mij een goed gevoel.”

Donny maakte vorig seizoen 23 doelpunten in de competitie bij SC Buitenveldert en hoopt dat hij dit volgend jaar ook  bij ons kan laten zien.

Technische Commissie Zaterdag

Donny van der Pol in actie bij SC Buitenveldert

Bekijk ook

AJAX CAMP GAAT DOOR + EEN EXTRA WEEK!

Goed nieuws! Met inachtneming van alle afstand- en hygiëne maatregelen gaat het Ajax Camp bij …