Begin » Jeugd » FAVELA CLINIC… nog 1 week en dan is het zondag 19 mei

FAVELA CLINIC… nog 1 week en dan is het zondag 19 mei

Maandagavond 8 april hebben wij Rocky alvast mogen ontmoeten in de kantine op onze club. Met haar komst zijn wij officieel gestart met de maatschappelijke samenwerking die wij gaan afsluiten met een super leuke voetbalclinic op zondag 19 mei.

Onder het toeziend oog van veel jeugdleden heeft Rocky haar verhaal kunnen vertellen en heeft zij de aanwezigen getrakteerd op een spannende quiz. De avond heeft zij afgerond met het uitleggen van ons doel; Geld inzamelen voor haar project in de sloppenwijken van oa. Brazilië. En hoe gaaf is het dat jullie hulp een onderdeel zijn van haar project!

Names Rocky alvast hartstikke bedankt!

Op Social Media en op onze FC Aalsmeer site is er al veel aandacht gegeven aan dit mooie evenement. Door de vrije weken, koningsdag en af en toe het heerlijke zonnetje kan dat natuurlijk ontschoten zijn bij jullie vriendjes of vriendinnetjes……. Wanneer er nog vriendjes of vriendinnetjes zijn die ook mee willen doen aan dit super gave evenement dan kunnen ze zich tot 17 mei nog opgeven via clinic.fcaalsmeer@gmail.com. LET OP!! VOL=VOL

Heb je op een leuke/originele manier donaties opgehaald of een speciaal Heitje voor Karweitje gedaan, dan vernemen wij dat uiteraard graag via clinic.fcaalsmeer@gmail.com. Wij kunnen dat dan onder de aandacht brengen bij Rocky.

De donaties die je bij elkaar hebt opgehaald kan je overmaken naar Football Club Aalsmeer met rekeningnummer NL79ABNA0404139841 ovv Favela Street Clinic en jouw naam (voor- en achternaam).

Door het meedoen aan deze inzamelingsactie wil Rocky je bedanken door jouw een clinic te geven. Een clinic vol voetbalplezier en spannende tricks.

 

Het voorlopige programma voor zondag 19 mei:

 8:45 uur Ontvangst deelnemers in kantine FC Aalsmeer (kom op tijd!!)

  • Korte intro/presentatie (recap Curacao bezoek en uitleg clinic).
  • Warming up met de hele groep.
  • Groep verdelen in groepen
  • Oefeningen in groep onder leiding van verschillende coaches. Heb je het laatste social nieuws al gezien welke profvoetbalsters er komen? Neem je camera maar mee!
  • Afsluiting met Panna Battles in het midden met hele groep.

11:00 uur einde Favela Clinic.

Wij hopen je voor nu voldoende informatie te hebben gegeven en zien je graag zondag 19 mei om 08.45 uur!!

Sportieve groet, Favela Clinic FC Aalsmeer

Bekijk ook

Teamindelingen (groot veld)

Ook de teamindelingen voor het grote veld zijn rond. Houdt er rekening mee dat gedurende …