maandag , 16 september 2019
Begin » Geen categorie » FAVELA STREET clinic 19 mei, check het laatste nieuws om je aan te melden…

FAVELA STREET clinic 19 mei, check het laatste nieuws om je aan te melden…

Maandagavond 8 april hebben wij Rocky mogen ontmoeten bij FC Aalsmeer. Met haar komst op ons complex zijn we officieel gestart met de maatschappelijke samenwerking die wij gaan afsluiten met een super voetbalclinic.

Onder het toeziend oog van veel jeugdleden heeft Rocky haar verhaal kunnen vertellen en heeft zij de aanwezigen getrakteerd op een spannende quiz. De avond heeft zij afgerond met het uitleggen van ons doel. Geld inzamelen voor haar project in de sloppenwijken van oa. Brazilië. En hoe gaaf is het als wij kunnen helpen en onderdeel kunnen zijn van haar project!

Hoe gaat het in zijn werk:

  • Eerst meld je jezelf aan via fcaalsmeer@gmail.com(zie ook de link hieronder met aanvullende informatie)
  • Eenmaal aangemeld, dan kun je aan de slag het met inzamelen van een donatie(-s). Met deze donatie (van minimaal € 10,-)  mag je deelnemen aan deze super gave clinic. Heb je nog geen ideeën? Denk aan het wassen van de auto van je ouders? Wat speelgoed verkopen tijdens Koningsdag? Het gras maaien van je buren? Maar misschien heb jij wel een ander “Heitje voor een Karweitje” om geld in te zamelen….
  • Je kunt jouw donatie over maken naar Football Club Aalsmeer met rekeningnummer NL79ABNA0404139841 ovv Favela Street Clinic en jouw naam (voornaam en achternaam).

 

Heb je nog vragen, kijk dan naar het volgende artikel. Binnenkort volgt meer informatie over het programma van 19 mei.

https://www.fcaalsmeer.nl/maatschappelijk-betrokken-fc-aalsmeer-steunt-favela-street-meld-aan/

Bekijk ook

Keeperstraining jeugd

De scholen zijn gestart, de trainingen zijn begonnen en de eerste bekerwedstrijden worden dit weekend …