Begin » Geen categorie » FC Aalsmeer MO11-1 glansrijk kampioen

FC Aalsmeer MO11-1 glansrijk kampioen

Woensdagavond 24 mei de laatste wedstrijd voor de competitie tegen SDW M011-2. Bij winst of gelijkspel waren de Aalsmeerse ladies kampioen. Veel publiek dat van minuut 1 tot einde wedstrijd spektakel kreeg voorgeschoteld, daar beide teams voor de winst gingen. Het was Aalsmeer dat de eerste twee goede mogelijkheden kreeg om te scoren, maar de bal ging er niet in.
Aan de andere kant was SDW gevaarlijk door hun nummer 10 maar en de verdediging en keepster Esja lieten zien, dat zij een uistekend verdedigingsblok vormden, en er geen bal in het doel ging. Net voor de rust, was het Elin die na een mooie diepe bal, doorging en scoorde
de 1-0 voor Aalsmeer! Al het publiek op de banken.

Na de rust golfde het spel op en neer, kansen aan beide kanten maar geen doelpunten. De tijd was om, maar scheidsrechter liet doorspelen, en juist in deze tijd scoorde wij de 2-0 en was de wedstrijd beslist. Dat er werd afgefloten terwijl wij nog een 3e doelpunt maakte, mocht de pret niet drukken. FC Aalsmeer M011-1 was kampioen, een fantastische teamprestatie dat mag gezegd worden. De champagne vloeide rijkelijk, en de kampioensschaal werd uitgereikt. Het feest kon beginnen, en dat lieten de meiden zich geen twee keer zeggen. Volgende week woensdag volgt nog de huldiging na de laatste training. Het kampioensteam bestaat uit: Esja, LexiMae, Vaselina, Aaliyah, Kaat, Jackie, June, Elin, Isabella, Ilena, Iris, Saar, Valerie, Elize en Lotte. Allemaal toppers waar we in de toekomst nog veel plezier van kunnen hebben, met al hun talenten die ze bezitten.
Een woord van dank aan alle ouders die geholpen hebben dit seizoen bij alle taken die er waren, de trainers Hans, Kim en Paul en niet te vergeten Evelyn onze TM, die gezamenlijk een mooi team van meiden glans hebben gegeven, met een resultaat in een Kampioenschap!
Proficiat!!

Bekijk ook

Getuigen gezocht!!

In de avond/nacht van zaterdag 4 juni zijn drie partytenten die wij gehuurd hebben vernield …