Begin » Verslagen » Zondag1 – Nicolaas Boys, een” horror” wedstrijd

Zondag1 – Nicolaas Boys, een” horror” wedstrijd

Dat kan je wel stellen na het zien van deze wedstrijd. Maar om bij het begin te beginnen.

Reeds na zes minuten was het na een perfecte aanval van Nicolaas Boys 0-1. Het was Jim Janmaat die Mark Schut op een kinderlijke manier liet uitspelen, en doorging en Jeremaih Veldman was kansloos op de inzet van Janmaat 0-1. Daar zou het niet bij blijven. De bezoekers, goed meedraaiend bij de bovenste, hielden de druk op de ketel. In de twee en dertigste minuut was het voor de tweede keer raak. Joost Verkerk gaf vanaf de rechterkant een voorzet af die ongelukkigerwijze werd aangeraakt door Joeri van de Schraaf en via de paal in het doel verdween 0-2. Het zou nog erger worden voor FC Aalsmeer, vier minuten later was 0-3, maar door ingrijpen van assistent scheidsrechter Van de Hoorn werd deze goal afgekeurd wegens buitenspel. Elias el Hadji probeerde het, maar de kopbal werd een prooi voor doelman Tim Stouten.

FC Aalsmeer bleef proberen om de hatelijke nul weg te werken, maar geen succes.

De tweede helft liet de thuisclub zien dat de thee hun goed had gedaan. Jeroen Ezink werd ingebracht, er was nu meer diepgang. Maar eerst was nog de 0-3 voor de bezoekers, het was wederom Jim Janmaat die het doel wist te vinden. Uit en over voor FC Aalsmeer? Nee eigenlijk begon het toen pas. Het begon met het doelpunt van Joeri van de Schraaf, was het terecht/onterecht dat het 1-3 werd, buitenspel ja/nee?. Even later nog meer geharrewar, uit een hoekschop kwam de bal tegen de hand van verdediger Peter Burgmeijer, strafschop besliste scheidsrechter Wesley Honsbeek, uit Muiden, en de tweede gele kaart voort de ongelukkige Burgmeijer. Ook was intussen Luke van Veen ook vertrokken met twee gele kaarten. Damian Veldman nam de toegewezen strafschop onberispelijk 2-3. Zou toch niet waar zijn? Tegen negen man. Het moest kunnen, en het kon. Er moest nog vijf minuten gespeeld worden, alles en iedereen vol in de aanval. En de drie-drie hij kwam, en hoe. Het was Remigiusz Pasternak die vanaf ruime afstand de 3-3 aantekende met een verwoestend schot, via onderkant lat. En toen begon het gezever weer van Nieuwveense zijde, en dat was niet de eerste keer, de bal zou de lijn niet gepasseerd zijn. Maar hun gemekker had geen succes bij scheidsrechter Honsbeek, die ook al het spel vijftien minuten had gestaakt wegens opmerkingen die beter niet met naam en toenaam genoemd kunnen worden.

Een compliment voor de FC Aalsmeer spelers die zich zeer correct gedragen hebben, en gefeliciteerd met de 3-3.

FC Aalsmeer speelde met de volgende spelers;
Jeremaih Veldman, Daimian Veldman, Mark Schut, Daan Vaneman, Elias el Hadji. Pawel Kocon,, Remigiusz Pasternak, Karol Mirowski, Sten Piet, Nick Sluis, Joeri van de Schraaf, Mohammad Alaswad, Jeroen Ezink, Patrick Melman, Bart Koopstra.

Volgende week 4 maart; Kickers-FC Aalsmeer.

Theo Nagtegaal

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …