Begin » Jeugd » gebruik kleedkamers en velden

gebruik kleedkamers en velden

In overleg met het bestuur vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Gebruik  velden:

Tot onze verbazing worden de doelen na een training niet langs de kant van het veld teruggeplaatst. Dit is in verband met het onderhoud van de velden. Zou u zo vriendelijk willen zijn, waar u de spullen vandaan haalt ook weer na gebruik op de plek terugzetten? De vrijwilligers van het onderhoud velden kunnen een groot doel niet verplaatsen. Wij zijn niet in uw dienst, maar tot uw dienst!

 

Gebruik kleedkamers:

Het is de laatste tijd zowel bij de ouderen als de jongeren gewoon, dat men het vuil  in de doucheruimte veegt, dat wordt thuis toch ook niet gedaan? Er is in elke kleedkamer een bezem en een stoffer met blik en een vuilnisbak aanwezig, dus graag daar het vuil ingooien!

Er staan bij de ingang borstels om uw schoenen schoon te vegen als je van de velden komt, dan hoef je ze niet tegen de muren en in de doucheruimte schoon te slaan. Dan hoeven de vrijwilligers ook niet de bagger van de muren en het plafond te halen, dat scheelt een hoop tijd.

Tevens vindt men het blijkbaar ook nodig om de haken uit de muur te trekken en de bezemstelen door de midden te breken en het brandalarm van de muur te slaan.

U begrijpt wel, dat het dan niet zo leuk meer is om dit werk als vrijwilliger te blijven doen.

 

Wij rekenen op uw medewerking!

Namens alle vrijwilligers,

Hans Schijf

Bekijk ook

trainers gezocht voor diverse jeugdelftallen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Er zijn helaas nog enkele …