Begin » Jeugd » gebruik kleedkamers

gebruik kleedkamers

Als club hebben we mooie kleedkamers, die vooral op zaterdag intensief worden gebruikt. Helaas gebeurt het regelmatig, dat de kleedkamers na gebruik door een team of elftal (ook door teams van FC Aalsmeer !) niet netjes worden achtergelaten. Afval op de grond, vloer niet aangeveegd en na het douchen niet aangetrokken , terwijl er in iedere kleedkamer een afvalemmer,  bezem, wisser en stoffer met blik staan. Na elke speelronde op zaterdag worden de gebruikte kleedkamers nagelopen of deze schoon zijn en of de deur afgesloten is, zodat een volgend team of elftal in een opgeruimde kleedkamer zich kan omkleden.

Wat ook gebeurt, is dat voetbalschoenen uitgestampt worden in de gangen naar de kleedkamers, terwijl er buiten voor de ingang borstels staan om de voetbalschoenen schoon te maken.

Een vriendelijk doch dringend verzoek om:  na gebruik van de kleedkamers, deze aangeveegd en droog gemaakt achter te laten voor de volgende gebruikers. Afval in de afvalbakken en het vuil niet naar het putje van de douche vegen en de voetbalschoenen BUITEN schoon te maken!

Zo hoort een kleedkamer NIET achtergelaten te worden…………

Bekijk ook

zonder spelregelbewijs…………niet voetballen

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen en dat betekent voor spelers/speelsters geboren …