Begin » Verslagen » Geslaagd trainingskamp Zondag 1 in Valencia

Geslaagd trainingskamp Zondag 1 in Valencia

Een lang gekoesterde wens ging eindelijk in vervulling voor de zondagselectie van FC Aalsmeer…………… een trainingsweekend naar Valencia en dat ging gepaard  onder ideale weersomstandigheden.  27 Spelers en 11 begeleiders hadden zich hiervoor aangemeld om dit eens mee te maken, een woord van dank is zeker op zijn plaats aan trainer Marco Bragonje, die het via zijn contacten had  geregeld. Alles was prima voor elkaar, prima hostel, mooie trainingsaccommodatie , een Padel competitie, fietsen voor de gehele groep, bus om je te halen en weer weg te brengen en vergeet niet het uitgaansleven in Valencia. We hebben vele amateurclubs gezien die er ook waren en er net zo van genoten als de gehele groep Aalsmeerders.

Op vrijdag 17 janauari jl. om 15.00 uur vertrokken we met de bus van Verkeerschool Barry. v.d. Laan naar Schiphol, Arjan met Barry naast hem bracht ons veilig en vlotjes naar Schiphol,

waar het wachten begon om in te checken. Na een prima vlucht op Valencia, met gearriveerde bus naar ons Hostel, kamers in orde maken om daarna richting centrum waar werkelijk een prima diner was geregeld en dat ging allemaal in een gezellige en uitstekende sfeer. Daarna met zijn allen even de buurt verkennen en al gauw ging men in groepen hier en daar weer naar binnen.

 

Zaterdagmorgen 9.00 uur ontbijt en om 10.00  uur de gereserveerde fietsen halen op 5 min. lopen van het hostel. Om 10.30 uur met zijn allen op weg naar het trainingspark dat gelegen was in de campus van de Universiteit van Valencia en onderweg ook een mooi uitzicht kregen op het echte stadion van de club Valencia. Van 11.00 uur tot 12.30 was er  een zeer gevarieerde training waar iedereen zich even kon uitleven na een pittige avond.

Vanaf 12.30 uur -14.00 uur opfrissen bij het complex met lunch. Van 14.00 uur-16.00 uur iedereen even vrij om even naar het strand te fietsen, want het weer was fantastisch en dus was dat zeer uitnodigend. Om 16.00 uur naar de 4 Padelbanen  om te gaan tennissen- squashen , de ploegen waren ingedeeld door Robin en Rody legde de spelregels uit. Om 16.30 uur werd er gestart en dat programma duurde tot 18.30 uur. Wederom werd er volop gestreden en heel veel gelachen en uiteindelijk was het jonge dynamische middenveld van de zondag 1, Joery en Sten die als overwinnaars uit de bus kwamen en konden rekenen op een warm applaus. Na een 15 min fietstocht dwars door de start even opfrissen en om 20.00 uur de start in voor een gezamenlijke diner, maar dat was niet te doen veel te druk in de stad om met zo’n grote groep een restaurant uit te zoeken . Dat moet je echt ver van te voren regelen. Dus  ook nu weer in groepen en zo ging iedereen eten wat hij wilde en wederom werd het een avond die vele zich nog lang zullen heugen of niet.

Andere morgen om 9.30 uur ontbijt en daarna kamer opruimen en om 10.30 uur weer fietsen naar het trainingsveld. Wederom een zeer gevarieerde training waarbij ook veel gekopt moest worden, of Marco en Bas dat er even doorheen hadden gedaan zal altijd wel een vraag zijn, maar wederom, men ging ervoor .Om 12.30 uur -14.00 uur opfrissen en lunch op het sportpark en daarna weer richting strand want het weer was nog steeds goed en genoeg te beleven. Ook zondag in Valencia, dus druk op het strand waar  heel veel gesport en gewandeld werd en men moeite moest doen om ergens even gezellig te zitten, maar ook dat was weer voor de meeste gelukt. Om 18.15 uur fietsen weer inleveren en on 18.45 uur precies stond de bus voor het hostel om ons naar het vliegveld te brengen. Om 23.55 uur werd er weer geland op Schiphol waar de bus van Barry v.d Laan weer klaarstond om iedereen weer veilig naar Aalsmeer en de club F C Aalsmeer te brengen.

Een groot woord van dank van Alexander namens de spelersgroep, aan sponsors, begeleidingsgroep Marco, Bas, Rody , Sjon, Vincent, Bestuur, VVDZ en Barry voor deze prima georganiseerde voetbalweekend. Ook Marco deed een woordje en gaf een compliment aan de groep hoe men dit weekend met elkaar was omgegaan en er geen nare of wat dan ook was voorgevallen. FC Aalsmeer op zijn best. Het was TOP.

 

Bekijk ook

Zondag1 start competitie met gelijkspel bij DHL

Voor de eerste competitie wedstrijd van Zondag1 moesten we naar Delft en dat is in …