Begin » Club van 100 » Geslaagde en gezellige keezenavond

Geslaagde en gezellige keezenavond

Zaterdag . 19 november jl was het weer eens zover, een keezenavond georganiseerd door de Club Van 100. Na 2 jaar uitstel wegens corona was het weer eens zover om een avond te organiseren. Het werd een heel gezellige avond , motto was ook dit keer weer duidelijk aanwezig: meedoen is belangrijker dan winnen en zo hoort het ook. 44 Liefhebbers(sters) hadden zich aangemeld en ook minimaal 16 personen hadden zich afgemeld door persoonlijke redenen. De verwachting is gewoon dat men er volgend jaar 11 maart a.s.  bij zullen zijn!!!

Na eerst de puntjes nog even op de i hebben gezegd aangaande de spelregels, kon de strijd beginnen, afgesproken was dat er 3 rondes gespeeld zou worden, voor elke ronde stond een tijd van 50 min en daarna een pauze van 15 min. om bij te komen van de emoties en die waren er ook weer op deze avond. Na de 1e ronde waren er veel ploegen die wat punten betrof weinig voor elkaar onderdeden, de bedoeling is natuurlijk met dit spel om zo snel mogelijk in je hok te komen en je pion van bovenaf in het ruitje te plaatsen. De eerste pion die op de juiste plaats staat , krijg het team 150 punten en zo loopt het af naar 10 punten. Als je je rijtje vol hebt mag en ga je natuurlijk je maat helpen om die ook zo snel mogelijk binnen te krijgen. Een soort mens erger je niet , maar dan ook met kaarten. Kortom meer spel element  en je kan elkaar als team helpen en proberen je tegenstanders van het bord te vegen. Het kan gebeuren en dat was ook het geval in de 2e ronde dat, je tegenstanders al zijn of haar pionnen binnen heeft en jij helemaal niks. Winnaar 920 punten en tegenstander 0 punten ( namen zijn intern bekend), maar en dat kan ook het was en bleef ook bij die tafel heel gezellig.  Om 23.45 uur was het afgelopen en konden de prijzen en uitslag bekend gemaakt worden:

1e Plaats:  Tijmen en Niels van Dongen met in totaal         2320 Punten.

2e Plaats:  Liesbeth en Annemarie Lenders met in totaal    2230 Punten.

3e Plaats: Mary Jansen en Saskia Teunen met in totaal       2020 Punten.

4e Plaats: Margo en Erik van Es  met in totaal                    2000 Punten.

Laatste en troostprijs, dus de meeste pech, Henry Egberts en ben Hoogervorst met 1010 Punten.

Na de prijsuitreiking bleef het nog lang heel gezellig en werden weer vele oude herrieneringen opgehaald, want dat is toch ook wel weer mooi van zulke avonden. Heel veel dank aan degene die achter de bar stonden, voor het drankje , hapje en muziek zorgden. Applaus aan jullie was zeer terecht, Dank jullie wel.

Wat de organisatie betreft graag tot 11 maart 2023  !!!!!!!!!!!!

Bekijk ook

Uitslag voetbalquiz

Het is Joost Kooy wederom gelukt om met behulp van zijn moeder en de familie …