Begin » Club van 100 » geslaagde en gezellige muziekquiz

geslaagde en gezellige muziekquiz

Zaterdag 29 februari was het weer zover de 2e muziekquiz in onze voetbalkantine van FC Aalsmeer en voor de 2e keer was het weer een daverend succes voor de vrouwen en mannen ‘’van de Vrienden van Vleghaar. 34 teams hadden zich ingeschreven met 4 of 5 personen en  kwam je veel Aalsmeerders  op deze avond tegen en men was echt uit.Spelers, speelsters, begeleiding ,ouders  en veel mixteams met een zeer uiteenlopend leeftijdsgehalte, want muziek kent nu eenmaal geen tijd en vooral niet met het programma wat je voorgeschoteld krijgt.

De onderdelen bestonden  uit de volgende onderdelen: de 1e ronde was een rebus en moest je van elke zanger, zangeres of groep een letter invullen van groep of lied. Uiteindelijk was de oplossing: VEEL PLEZIER MET DE QUIZ en dat is zeker gelukt. Volgende rondes bestonden uit: Raad je Plaatje, Apres Ski, Video Clips In De Mix( heel erg moeilijk)en mix gemaakt door D.J. Kooyman en van Belzen Mix, Pop Rock, Nederlandse Artiesten, een medley van uit het programma de beste zangers van Nederland( raden wie het zong, de titel en originele artiest)ga er maar aan staan, kortom een feest aan herinneringen en dat was duidelijk te merken aan de zaal. Enorm gezellig, na elke ronde even bijpraten met een drankje erbij met of zonder bittergarnituur kortom TOP.

De spanning werd natuurlijk ook opgevoerd door tussendoor de tussenstanden om te roepen en het waren de BlauwSpring die na de hele avond op kop gelegen te hebben, toch de 1e plaats aan team Nick Sluijs moest laten met 306 pnt en op de 2e plaats eindigde met297 pnt . De  3e plaats was voor team Kim Fontaine met 279 pnt. Prijzen werden er  nog gegeven aan  bijzondere nummers, kortom iedereen had daar vrede mee.

Erg leuke avond en dat bleek wel uit de reacties die de organisatie kregen, wat betreft de Club Van 100 wij zien jullie graag weer voor de 3e keer bij ons in de kantine. Een woord van dank ook aan Danielle die er maar weer voor gezorgd heeft dat zij met de dames van het 2dames team, ervoor zorgden dat niemand wat tekort kwam. Dan uiteraard de Vrienden van Vleghaar,  Delana, Jolanda, Lianne, Vincent, Robert Jan, Rody en Steffan namens allen DANK JULLIE WEL.

p.s dank voor degene die geholpen hebben met opruimen.

CLUB VAN 100.

 

Bekijk ook

vrijdag a.s. GEEN kaarten

I.v.m. het Corona virus is het complex van FC Aalsmeer gesloten en dit betekent ook, …