Begin » Club van 100 » Inschrijving SIXENTOERNOOI is open!!

Inschrijving SIXENTOERNOOI is open!!

Op zaterdag 1 juni is het leukste toernooi van Aalsmeer en verre omstreken, namelijk het AA Sloopwerken SixenToernooi.

De inschrijving is geopend, dus schrijf je snel in bij de organisatie met je team. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

———————————

Schrijf nu je team in door dit formulier in te vullen en in te sturen, tegelijk met het inschrijfgeld van € 85,- bij de organisatie. De regels op een rijtje:
– Een team moet bestaan uit senioren spelers, minimaal zes, waarvan maximaal twee eerste-elftalspelers (ongeacht welke vereniging). Er wordt zonder doelman gespeeld. De organisatie houdt zich het recht voor om teams deelname aan het toernooi te ontzeggen.
– Datum Sixentoernooi: zaterdag 1 juni 2019;
– Inschrijfgeld: €85,- (incl. diner en feestavond), te voldoen bij inschrijving; – Uiterste inschrijfdatum: 25 mei 2019;
– Thema: ‘ Oktoberfest’  (er zijn mooie prijzen te winnen!);

LET OP: Alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling genomen. Vul dus ALLE gegevens in! Tevens worden alleen teams ingedeeld, waarvan het inschrijfgeld (€85,-) is betaald. Betalen kan bij de organisatie, contant, of door over te maken naar rekeningnummer: NL02INGB 0009 124095 t.n.v. A. Rijkmans. Betalen kan niet bij het barpersoneel!

  • In verband met het toenemende aantal teams de laatste jaren, zou het kunnen zijn dat we dit jaar teams moeten weigeren, in verband met een te groot aantal deelnemers. Geef je dus zo snel mogelijk op, om zeker te zijn van je deelname! We behandelen je inschrijving, wanneer deze betaald is!!!

`

Naam team:

Naam teamcaptain:

Email teamcaptain:

Gegevens teamleden (zo volledig mogelijk invullen):

Naam speler:

Leeftijd:

Indien van toepassing team en club:

Bekijk ook

vrijdag a.s. GEEN kaarten

I.v.m. het Corona virus is het complex van FC Aalsmeer gesloten en dit betekent ook, …