Begin » Verslagen » J08-2 verliest bij Roda uit

J08-2 verliest bij Roda uit

Afgelopen zaterdag moesten de jongens uit naar Roda, een vroegertje om 9.00 uur
Na het eerste fluitsignaal was het Roda die zeer sterk speelde de aanval zocht, maar regelmatig stuitte op onze verdediging met Joep Jayden en Tygo… maar er toch regelmatig doorheen kwam maar daar stond Thomas weer ze mannetje en bleef de score voor Roda uit.
FC Aalsmeer kreeg zo nu en dan ook wat kansen via Lukas die de paal raakte, en Daniël en Nathan die een paar keer dicht bij een doelpunt waren…maar de score bleef uit. Zo ging het duel over en weer maar was het Roda die de score opende en stonden we met 0-1 achter….en was het Roda die druk bleef zette en dat pakte goed uit zo was het de zoon van Clarens Seedorf die 2x tot score kwam en de ruststand van 0-3 bepaalde.

Maar er was nog een helft dus kreeg FC Aalsmeer een opdracht mee en dat was volop druk zette en zo was het na 2 minuten onze Jestin die de score op 1-3 wist te zette en gingen we opzoek naar meer. Zo werd de lat geraakt door Lukas en de paal door Jestin en kwamen Nathan en Joep nog dicht bij een goal maar hij ging er niet in.
Wat we ook probeerde we bleven volop druk houden en knokte door naar de aansluitingstreffer maar die viel er helaas niet en wist Roda 1 minuut voor tijd de 1-4 voorsprong en tevens ook de eindstand op het scorebord te zette.
Jongens jullie hebben super jullie best gedaan en er hard voor gevochten zeker de tweede helft jammer dat er niet meer in zat.

Volgende week met de zelfde inzet vanaf het begin beginnen dan nemen we de punten mee uit Badhoevedorp.

Tot volgende week
Groet Robin

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …