Begin » Geen categorie » JO10-1 ongeslagen winnaar Jens Toornstra toernooi!

JO10-1 ongeslagen winnaar Jens Toornstra toernooi!

Afgelopen zondag speelde onze jongens, het altijd goed bezette Jens Toornstra Toernooi. Omdat het nog steeds schoolvakantie is hadden we een mooi samengesteld team met jongens uit de JO10-1, JO10-2 en JO9-1. Cas was zelfs eerder teruggekomen van vakantie.

Bij de warming-up keken de coaches nog zorgelijk, was het wel zo een goed idee, om op dit toernooi ongetraind mee te doen, de ballen vlogen nog net niet over de kantine. Ook het hoge en droge gras maakte dat de eerste wedstrijd stroef begon. Maar al in de eerste wedstrijd zag je een vechtlust bij de jongens die elke wedstrijd nog groter werd.

De eerste wedstrijd tegen Zwaluwen uit Utrecht, werd gelijk een fysiek duel waarbij de tegenstander zelfs met enige regelmaat een arm of elleboog liet zwaaien om ons af te stoppen. Het was dat een doelpunt van Wessel werd afgekeurd voor een overtreding die alleen de scheids zag anders hadden we de eerste wedstrijd gewonnen in plaats van 1-1.

De tweede wedstrijd troffen we niet het sterkste AFC elftal maar om in 15 minuten 8 keer te scoren en de nul te houden verdiende een groot compliment.

De derde wedstrijd troffen we de sterkste tegenstander uit de poule, HBS uit Den Haag. Maar ook deze werd met 2-0 zakelijk aan de kant gezet.

De laatste wedstrijd moest met een zo groot mogelijke uitslag gewonnen om de eerste plek veilig te stellen. En die opdracht werd door het hechte collectief ook uitgevoerd, 3-0 tegen SJC.

Jongens, als we die seizoen deze vechtlust volhouden wordt het een mooi seizoen. We hebben genoten van onze keeper Robin die in 3 wedstrijden, maar 1 doelpunt tegen kreeg na al een hele ochtend bij JO11 op doel te hebben gestaan. Francisco die ook op het middenveld zijn mannetje stond en daar hun aanvoerder compleet uit de wedstrijd speelde. Dean met zijn heerlijke dribbels en een mooie treffer onderkant lat. Onze benjamin Joey die na de eerste wedstrijd de schroom van zich afgooide en er op los scoorde. Wessel met zijn heerlijke trap en treffers van afstand. Cas eerder teruggekomen van vakantie zowel voorin als achterin te vinden was en bijna al zijn duels won, ook koppend. En Roan en Aaron onze pingelaars die uiteindelijk hunzelf naast de mooie acties zichzelf ook beloonde met doelpunten. Heerlijk gespeeld jongens!

Uitslagen: Zwaluwen Utrecht JO10-1 (1-1), AFC JO10-2 (8-0), HBS JO10-1 (2-0) en SJC JO10-1 (3-0)

Bekijk ook

Uitleg nieuwe spelregels online

Op onze website vind je tegenwoordig ook een uitleg van de nieuwe spelregels in het …