Begin » Verslagen » JO10-2 op dreef uit bij Argon

JO10-2 op dreef uit bij Argon

Zo na 2 weken trainen zijn de teams bekend, nu weet een ieder waar die speelt en dat is wel zo fijn.

Dus de JO10-2 ging vol volle moed richting Argon, 9.00 uur uit en prachtig voetbal weer. De boys hadden er zin in💪

Na het eerste fluitsignaal werd er gelijk volop druk gezet, en wisten we de bal goed in de ploeg te houden , het leek wel of dit team al jaren met elkaar speelde ze wisten elkaar blindelings te vinden en creëerde daardoor mooie kansen. Maar toch was het Argon die op voorsprong kwam mooi schot in de verre hoek waar onze keeper Jayden niks aan kon doen.
De jongens gingen gewoon door met waar ze mee bezig waren “ goed voetbal” en al gauw wist Xavi met een knap schot in de bovenhoek de keeper van Argon te verschalken, zo 1-1 die staat.
Argon begon wat meer druk te zetten maar onze verdedigers Joep en Tygo waren bijna niet te passeren al kwam daar wel een handsbal aan te pas, de bal ging op de stip. Jayden ging naar de goeie hoek maar hij ging er toch in, helaas 2-1 achter, en zo gingen we ook de rust in.

Na de rust voerde we de druk steeds meer op, zo was Tim heel dichtbij maar de bal ging net naast, Guus die prima op het middenveld speelde zette goed druk en veroverde de bal en bracht Nathan in stelling die vervolgens met een prima voorzet Daniël bereikte en die zorgde voor de gelijkmaker.
Maar Argon gaf niet op maar door knap keepers werk van Jayden bleef de stand lang gelijk, maar toch wist Xavi nog te scoren via het prima terugleggen van de bal door Tim, haalde Xavi de trekker over en BOEM 3-2 voor de boys.
Argon bleef steeds zoeken naar de gelijkmaker maar stuitte steeds op onze achterhoede Tygo en Joep en onze sluitpost Jayden, dus bleef het lang spannend.

Guus zag Natan vrij voor de Goal staan en gaf de bal prima en Nathan schoot de bal onderkant lat, en we dachten allemaal dat het een Goal was maar de spelbegeleider dacht daar anders over, helaas geen VAR aanwezig maar de jongens wisten hier prima mee om te gaan en gingen als nog maar de bevrijdende 4-2 en die kwam er ook het was weer Daniël die gevonden werd door Nathan en de bal prima langs de keeper schoot.

En dit was gelijk het laatste optreden het was tijd en de eerste overwinning zit in de tas mee naar huis. Er werd echt fantastisch gevoetbald, wilskracht vechtlust we hebben alles gezien. Toch waren er jongens die de man of the match verdiende zoals Jayden, Joep, Tygo, Xavi, Tim, Natan, Guus en Daniël maar ik kon niet kiezen😂
Jullie waren stuk voor stuk toppers vandaag boys we hebben genoten, op naar volgende week👍

Groetjes Robin Schijf

Bekijk ook

FC Aalsmeer JO9-1 – Spakenburg JO9-1

Met de nieuwe corona-regels onder de arm, verzamelde de J09-1 van Aalsmeer om 8 uur …