Begin » Verslagen » JO11-2 thuis tegen Legmeervogels JO11-1

JO11-2 thuis tegen Legmeervogels JO11-1

Afgelopen zaterdag 11 september waren de Legmeervogels onze tegenstander. Wij startte deze wedstijd met 2 invallers van de JO11-1, Stijn en Roan. Bedankt dat jullie erbij wilde zijn. Helaas konden Thomas en Nathan er niet bij zijn.

Na het omkleden en warming up konden we beginnen aan een hopelijk leuke pot. Zoals vorige keer gezegd door een hoop inzet, kan er veel gebeuren en zodoende kwamen we door invaller Stijn op 1-0. Helaas volgde een wat rommelige fase van onze kant, we waren wat onzorgvuldig met de kansen en gaven veel ruimte aan de tegenpartij. Hierdoor kwamen we op een 1-3 achterstand. In de rust wat puntjes op de i en dat uitte zich in nog een doelpunt van Stijn.

Ook Tim en Daniel kwamen nog aan scoren toe in de tweede helft, maar Legmeervogels ook. De einduitslag is dan ook 4-7 geworden. Onze complimenten naar iedereen, wat hebben jullie hard gewerkt. Jullie harde werk zullen we komende zaterdag ook weer hard nodig hebben tegen Roda`23.
Roda`23 heeft nog niet verloren, maar met een hoop inzet, werklust en misschien wat mazzel weet je maar nooit hoe de bal rolt. Dus komende zaterdag THUIS tegen Roda`23.

Ouders, en andere familieleden, komen jullie onze boys en girl weer aanmoedigen?
Tot zaterdag.

Tiesto en Stefan.

Bekijk ook

Zaterdag 1 winnaar in strijd om periodetitel

Aalsmeer pakte in een rechtstreeks duel om de periodetitel tegen concurrent vv Kagia de volle …