Begin » Verslagen » JO11-2 verliest van Roda’23
Staand: Thomas, Tygo, Bart, Jayden, Tim en Daniel. Gehurkt: Julian, Britt, Ruben, Nathan en Nick

JO11-2 verliest van Roda’23

Afgelopen zaterdag 18 september mochten onze jongens en meid het weer opnemen tegen Roda’23. Voor de wedstrijd even met z’n alle op de foto, omdat nu alle shirts (er werden er 2 gemist) bedrukt zijn met de sponsor Johan van Dijk erop. Bedankt voor de sponsering Firma Johan van Dijk!
Dan de wedstrijd tegen Roda’23, waar we ook vriendschappelijk onze eerste wedstijd van dit seizoen tegen hebben gespeeld (helaas eindigde dat in een verlies met dubbele cijfers).
We wisten heel goed wat ons te wachten stond en begonnen ook sterk aan deze pot.
Roda’23 was alleen wel de bovenliggende partij, wat in het eerste half uur tot een paar tegen doelpunten leiden. Verder in de wedstijd kregen we wel kansen, Daniel schoot op doel en Nathan scoorde er 1, alleen iets daarvoor werd er gefloten door de scheidsrechter voor een vrije trap, omdat Nathan in een stevig duel zat. De scheidsrechter had eigenlijk voordeel moeten geven, maar floot net een seconde voordat Nathan zijn voet het laatste setje gaf.  Geen doelpunt dus voor FC Aalsmeer!
Door goed keeperswerk van onze keepster Britt en verdedigingswerk van ons allemaal bleef de score maar op 0-9 staan. Dit was in vergelijking met het vriendschappelijke duel een PRIMA uitslag.
We hebben ons weer goed laten zien. We hopen ook komende zaterdag op net zoveel inzet en plezier van iedereen en dan komt die overwinning echt wel.
Dan rest ons alleen Jayden nog te bedanken voor het invallen: bedankt.
En tot volgende week zaterdag allemaal.
Groeten
Tiesto en Stefan.

Bekijk ook

Zaterdag 1 winnaar in strijd om periodetitel

Aalsmeer pakte in een rechtstreeks duel om de periodetitel tegen concurrent vv Kagia de volle …