Begin » Verslagen » JO11-2 wint van Pancratius 5-2

JO11-2 wint van Pancratius 5-2

Na de herindeling hadden we vorige week al een wedstrijd tegen KDO gespeeld. Waar we een goede wedstrijd speelde maar helaas verloren met 6-3.
Het voetbal spel was al beter dan in het eerste deel van het seizoen. Onze jongens kwamen nu al meer aan voetballen toe. En vonden elkaar al wat meer fan voorheen.
Vandaag tegen Pancratius begonnen we al sterk met goed samenspel. En ook de posities waren goed bezet. Sterke verdediging van Thomas, Ruben, Bart en Tycho. We speelde leuk met elkaar de bal rond en waren ook goed balvast. Wat resulteerde in een 1-0 van Julian.
De 1-1 kwam uit de lucht vallen door een afstand schot waardoor Britt het nakijken had. Gelukkig herpakte we ons en kwamen op 2-1 door gastspeler Felix ( bedankt voor het meedoen). We bleven dit keer de bovenliggende partij, wat Pancratius uiteraard niet leuk vond. Wat uit hun spel bleek door iets wat agressiever te spelen.
We lieten ons niet van de wijs brengen en door een goede aanval kwamen we 1 tegen 1 met de keeper. Die maakte een overtreding op Tim, de gegeven penalty mocht hij daardoor ook nemen, 3-1. Aftrap werd genomen maar we hadden als snel de bal weer veroverd en kwamen wij vrij voor het doel met 3 man. Nick schoot de 4-1 binnen. Na een mooie actie vanaf het middenveld schoot Daniel van afstand de 5-1. En als laatste in de kluts met Britt werd een rare stuiterbal achter haar getikt, eindstand 5-2.
Al met al een hele leuke wedstrijd om te zien en onze eerste winnende van dit seizoen. Dat doet ons goed. Zoals al vaker gezegd, goed samenspel en als team werken, dan komt de winst van zelf.
Tot volgende week zaterdag. Helaas weer zonder Nathan, sterkte met je voet.
Groetjes Tiesto en Stefan

Bekijk ook

Zaterdag 1 winnaar in strijd om periodetitel

Aalsmeer pakte in een rechtstreeks duel om de periodetitel tegen concurrent vv Kagia de volle …