Begin » Verslagen » JO13-2 schiet met scherp tegen Bloemendaal JO13-3: 11-0
Met een flinke trap zet Lars de voorhoede aan het werk.

JO13-2 schiet met scherp tegen Bloemendaal JO13-3: 11-0

Zaterdag 25 september speelden op het FC Aalsmeer complex de FCA boys 13-2 tegen de 13-3 boys van Bloemendaal. In heerlijk bewolkt voetbalweer werd er om 10.15 uur afgetrapt. De FCA boys gingen fel van start. In de 3e minuut was het FCA linkervleugelspeler Mel die uit een mooie aanval 1-0 scoorde. De FCA boys bleven met prachtige aanvallen de Bloemendaal defensie onder druk zetten. In de 12e minuut was het Naud die met een fraai schot de Bloemendaal keeper liet vissen 2-0.
Drie minuten later was het wederom Mel die door de Bloemendaal defensie flitste en de Bloemendaal keeper met een prachtig schot verschalkte 3-0. Tot het rustsignaal wist de Bloemendaal defensie meerdere FCA tegentreffers te voorkomen. Ruststand 3-0.

Lucas zet lijf en leden in de strijd.
Michiel laat in een pittig duel de bal niet afpakken.

Na de rust begon het eenrichting voetbal te worden. FCA keepster Do kon wel een dutje gaan doen. Het was een lust voor het oog hoe de FCA boys met elkaar prachtige combinaties op de mat legden. De FCA boys slalomden regelmatig door de Bloemendaal defensie en dat leverde na de rust nog acht doelpunten op. De doelpuntenmakers over de hele wedstrijd genomen waren: Mel 3x – Lars 2x – Boaz 2x – Naud 1x – Jayden 1x – Sven 1x en Ali 1x. Na de wedstrijd kregen de boys van hun Coach/trainer Henk Eisma complimenten voor hun uitstekende spel.

Door deze Bloemendaal actie raakt Mel geblesseerd, opgelapt kan Mel toch doorspelen.
Lucas vangt tegenstander op, Figgo staat paraat om te helpen.
Bloemendaal keeper kan ondanks zijn prachtige save, dit doelpunt niet voorkomen.

Verslag + foto’s: Ruud Meijer

Bekijk ook

Zaterdag 1 winnaar in strijd om periodetitel

Aalsmeer pakte in een rechtstreeks duel om de periodetitel tegen concurrent vv Kagia de volle …