Begin » Verslagen » JO14-2 verliest met 1-3 van een sterker Legmeervogels
Robin gooit lijf en leden in de strijd, teamgenoten Kasper en Yari kijken tevreden toe

JO14-2 verliest met 1-3 van een sterker Legmeervogels

De herfstvakantie zit er weer op en dat was zaterdag 30 oktober duidelijk merkbaar op het complex van FC Aalsmeer aan de Beethovenlaan. Op veld 4 werd er om 10.15 uur afgetrapt tussen de teams van FCA JO14-2 tegen de JO14-2 van Legmeervogels uit Uithoorn. In de eerste helft was er nauwelijks krachtsverschil  tussen de teams. Omdat beide defensies prima stonden te verdedigen waren er weinig echte scoring kansen, totdat in de 31e minuut een Legmeervogels aanvaller met een afstandsschot het FCA doel onder vuur nam, het schot verraste FCA keeper Christan en de bal vloog tegen de FCA doeltouwen 0-1.  Kort na dit doelpunt floot scheidsrechter Muijden voor de rust.

Felipe slalomt tussen legmeervogels spelers door.
Tobias laat zich niet zomaar van de bal af zetten.

Na de rust kwamen de Legmeervogels spelers feller uit de kleedkamer. De FCA defensie kreeg veel Legmeervogels aanvallen te verwerken. In de 16e minuut wilde FCA keeper Christan een hoge bal in het doelgebied onderscheppen, maar een Legmeervogels aanvaller was net iets sneller bij de bal en met een boog schoot de Legmeervogels aanvaller de bal over FCA keeper Christan in het doel 0-2.
De FCA boys probeerde steeds te blijven aanvallen, maar de Legmeervogels defensie maakten alle FCA aanvallen onschadelijk. In de 24e minuut wisten de Legmeervogels aanvallers door de FCA defensie te breken en met een prachtig schot werd FCA keeper Christan verschalkt 0-3. In de laatste minuut van de wedstrijd werd FCA rechtsbuiten Bram L. weer de diepte ingestuurd, Bram trok de bal in het Legmeervogels doelgebied waar FCA aanvaller Bram Hulsbos de bal op de pantoffel nam en met een verwoestend schot de ere treffer liet aantekenen 1-3. Na deze treffer floot de goed leidende scheidsrechter Matthijs van Muijden voor het einde.  FCA JO14-2 – Legmeervogels JO14-2: 1-3.

Kasper speelde een zeer sterke wedstrijd
Vrije trap van Nils levert helaas niets op.
Bram L. wordt door tegenstander tegen de grond gewerkt en blijft geblesseerd liggen.

Verslag + foto: Ruud Meijer

Bekijk ook

Zaterdag 1 laat punten liggen in Lisserbroek (2-2)

Aalsmeer speelde zaterdagmiddag in Lisserbroek tegen vv Kagia. Na 45 min stond de ploeg van …