Begin » Verslagen » JO14-3 verliest onnodig van Argon
Benjamin zet zijn beste beentje voor

JO14-3 verliest onnodig van Argon

Zaterdag 7 mei speelden de FCA-boys JO14-3 thuis tegen de Argon-boys JO14-3. Meteen na de aftrap waren het de Argon-spelers die de FCA-defensie hoofdbrekens bezorgde. Argon scoorde namelijk in de 1e minuut 0-1, 8e minuut 0-2, 11e minuut 0-3, 17e minuut 0-4 en in de 25e minuut 0-5. De FCA-boys probeerden wel  tegen gas te geven maar het spel was slordig en ongeconcentreerd.  Rust 0-5.

FCA speler Jim knalt de bal naar voren.
Tassou is sneller dan tegenstander en schiet de bal weg

Na de rust een totaal ander FCA, de boys hadden een peptalk gehad en dat scheen te werken. Nu werd er goed samengespeeld en de boys lieten ook vechtlust zien. In de 20e minuut een mooie FCA-aanval over de linkerkant, Redda werd aangespeeld en op Redda zijn schot had de Argon keeper geen verweer 1-5.  De FCA-goal werd iets te lang gevierd, want meteen na de aftrap scoorde Argon 1-6. In de 25e minuut werd FCA-aanvaller Tobias in het Argon-strafschopgebied gevloerd, de scheids wees resoluut naar de strafschopstip. In de voetballerij wordt gezegd dat een gevloerde speler nooit zelf de strafschop moet nemen, dat gold ook voor Tobias want hij miste de penalty grandioos!
Er waren nog een paar mooie FCA-aanvallen met kansen om te scoren, maar het vizier van de FCA-aanvallers stond niet op scherp.  Een volgende wedstrijd meteen vanaf de aftrap voetballen boys, want in de tweede helft lieten jullie zien dat het wel degelijk kan.  Eindstand 1-6.

Zelfs hoge ballen kan Boris onderscheppen
Keeper Jelle pakt zeer fraai een Argon schot
Nog net geen koppen tegen elkaar

Verslag + foto: Ruud Meijer

 

Bekijk ook

Zaterdag 1 laat punten liggen in Lisserbroek (2-2)

Aalsmeer speelde zaterdagmiddag in Lisserbroek tegen vv Kagia. Na 45 min stond de ploeg van …