Begin » Verslagen » JO15-1 – Onze Gezellen J015-1 uitslag 4-2 (1-2)

JO15-1 – Onze Gezellen J015-1 uitslag 4-2 (1-2)

Vanmiddag de topper in deze klasse de nr 1 (OG) tegen de nr 3 FCA.
In het najaar was deze wedstrijd bij OG gespeeld, en FCA won daar met 6-3.
Vandaag een andere opstelling, want Patrick is uitgeschakeld met een sleutelbeenbreuk.
Hopelijk kan hij eind mei nog een aantal toernooien mee spelen.
Ook Siep de Vries is al het gehele seizoen uitgeschakeld door een vervelende knieblessure.
Wij wensen beiden heren een voorspoedige herstel toe.

Vandaag starten wij met een gewijzigde opstelling,
Achterhoede: Young Joon, Kai, Boy en Ravi.
Middenveld: Ruben, Jayson en Mees.
Voorhoede: Joep, Ties en Tijn.

De wedstrijd was in het begin redelijk gelijkwaardig, FCA lukte het niet om het spel naar zich toe te halen, mede door de 4-4-2 opstelling van OG, waar de nr 10 een ware plaag was voor FCA.
Toch waren de eerste kansen voor FCA, alleen het vizier stond nog niet scherp.
Zo kopte Ties in het zijnet, na een prima voorzet van Tijn. Een knal van afstand die over de keeper heen hard op de lat terecht kwam.
En de keeper van OG, stond tot 3x toe op de juiste plek om de bal te stoppen.

Toch kwam FCA verdiend op voorsprong, Boy ging weer een op avontuur, werd even dwarsgezeten, veroverde de bal, speelde Ties in, die de bal netjes tussen 2 verdedigers weer bij Boy kreeg, die de bal netjes in de hoek schoot 1-0. OG liet het er niet bij zitten, en via de nr 10 steeds dreigender, een aantal afstandsschoten, gingen gelukkig voor het FCA publiek nog naast of over, toch kwam de 1-1 van de voet van deze speler, hij kreeg de bal in de middencirkel, dreef de bal op, niemand die instapte bij FCA, en hij haalde verwoest uit vanaf 25 meter, en de bal sloeg als een granaat achter Rafael in het net. FCA wist zich steeds maar geen raad om deze jongen af te stoppen. FCA kwam iets onder druk te staan, en door een weggegeven corner scoorde bij de tweede paal de vrijstaande linkshalf van OG de 1-2. Even daarna floot de scheidsrechter voor de rust.

In het elftal van FCA twee wijzigingen: Ivar voor Joep, en Danny voor Ruben. FCA starten fel, en hadden meteen de overhand, en de ene aanval na de andere aanval richting doel van OG. Helaas lukte het nog niet om de gelijkmaker te produceren. FCA won overal de duels en de 2e bal was ook elke keer voor FCA. Het kon niet uitblijven dat FCA zou scoren, en ja hoor een diepe bal van Boy op Ties, die prima voor zijn man kwam, en de bal in de verre hoek schoot. Dit was een tikje wat FCA uitdeelde, en ging meteen op jacht naar de voorsprong.

Een diepe bal naar de rechterkant, en Ivar ging er voor achteraan, de keeper kwam zijn doel uit rennen, en Ivar lifte de bal met een geweldige boog over de keeper heen het doel in 3-2. OG probeerde met de lange bal gevaar te stichten in de achterhoede, maar deze wisten van geen wijken. Boy had de opdracht om de nr 10 van OG uit te schakelen, en daar is het met vlag en wimpel in geslaagd, om deze speler uit te schakelen. Sion kwam als wissel in het veld voor Mees, en was aan de linkerkant samen met Tijn erg gevaarlijk. Sion kwam op, speelde de bal in op Tijn, die kwam prima binnendoor, kon op tijd Ties in spelen, die deze kans met beiden voeten aannam, en scoorde de 4-2. Hierna bleef FCA de bovenliggende partij, en kreeg nog kleine kansjes op meer. Ook OG, kwam de laatste 3 minuten opzetten, maar tot echte kansen leiden dat niet meer. De scheidsrechter floot naar 40 minuten voor de laatste keer, en FCA was de verdiende Winnaar van deze topper.

Kai en Sion bedankt voor jullie geweldige hulp en inzet.

Alle spelers hebben zich voor 150% ingezet om dit resultaat te behalen, en daarvoor geven wij deze spelers een geweldig compliment.
Aanstaande zaterdag 12.00 uur veld 1, spelen wij thuis tegen de nieuwe koploper Volendam.
Wij hopen dat alle ouders, opa’s en oma’s de andere familieleden, deze wedstrijd onze jongens aan te komen moedigen.

Met vriendelijke groet,
Bor de Wolf

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …