JO15-3 naar finale KNVBbeker!

Op zaterdag 5 mei jl. scheen het zonnetje volop, maar daar waren de spelers van FC Aalsmeer JO15-3 niet mee bezig. Zij waren gespannen voor de wedstrijd in de halve finale van de KNVBbeker tegen Hillegom JO15-2. Niet alleen de spelers waren gespannen, ook coach/trainer Martin was gespannen. Veel ouders, grootouders en andere belangstellenden stonden langs de lijn om de ploegen aan te moedigen. De wedstrijd stond onder leiding van de heer R. Verkerk namens de KNVB.

Gelijk vanaf de aftrap gaf Hillegom een visitekaartje af en was daar in de 2e minuut de eerste kans. Gelukkig voor FC Aalsmeer stond het vizier van Hillegom niet op scherp, maar gewaarschuwd waren ze wel. Er ontspon een levendige wedstrijd, waarin Hillegom de betere voetballende ploeg was en ook kansen creëerden, maar verdedigend zat het bij FC Aalsmeer goed dicht. Beide ploegen wisten in de eerste helft niet te scoren en gingen dus met 0-0 de rust in. Ook in de tweede helft het zelfde spelbeeld, Hillegom die kansen kreeg, maar de verdediging van FC Aalsmeer hield stand. Ook FC Aalsmeer kreeg kansen, maar wist niet de keeper van Hillegom te passeren.

Na 70 minuten voetbal was er nog geen winnaar………dus er kwamen penalty’s. Wie had de sterkste zenuwen en weet de finale te halen? De eerste twee  penalty’s van beide ploegen waren raak. De derde van Hillegom werd knap gestopt door keeper Milan. Daarna miste geen van beide partijen meer. De ontlading bij de spelers en coach na de laatste raak geschoten penalty was groot, want  dat betekende dat FC Aalsmeer JO15-3 naar de finale gaat! Op zondag 3 juni a.s. om 11.30 uur spelen ze  op het complex Randhoorn van de Legmeervogels in Uithoorn tegen CDW JO15-2 uit Wijk bij Duurstede.  Zal het FC Aalsmeer JO15-3 alsdan lukken om deze tegenstander te verslaan en de beker mee naar Aalsmeer te nemen? Kom op zondag 3 juni a.s. deze cupfighters aanmoedigen. Zij kunnen alle steun gebruiken.

Staand van links naar rechts: Milan, Guido, Nouri, Lyno, Sander, Maik, Jordy, Steffan en Jarno

Knielend van links naar rechts: Ischa, Arnaldo, Steven, Nima, Ruben en Davey

 

De weg naar de finale van FC Aalsmeer JO15-3 was als volgt na de poulewedstrijden:

1e ronde: FC Aalsmeer JO15-3 – KDO JO15-2      2-0

2e : FC Aalsmeer JO15-3 – FC Breukelen JO15-1  2-2 FCA wint na strafschoppen

1/8 finale: FC Aalsmeer JO15-3 – Legmeervogels JO15-1     3-2

¼ finale: FC Aalsmeer JO15-3 – WV-HEDW JO15-3   1-1   FCA wint na strafschoppen.

½ finale: FC Aalsmeer JO15-3 – Hillegom JO15-2  0-0   FCA wint na strafschoppen

finale: FC Aalsmeer JO15-3  – CDW JO15-2    ?-?

 

Bekijk ook

waar is kleedkamersleutel nr.25?

Kleedkamersleutel 25 ligt niet in de sleutellade in het wedstrijdsecretariaat. Wie weet waar deze is??? …