Begin » Geen categorie » JO16-1 is kloekmoedig en gaat door naar O17!

JO16-1 is kloekmoedig en gaat door naar O17!

…laatste wedstrijden worden afgewerkt door de toppers van JO16-1 en nee, ondanks dat dit teamnummer normaliter een selectie elftal zou zijn, is dit team een recreatie team. Wellicht is dit team het eerste, als het gaat hem het tot in perfectie beleven van voetbal als 15 jarige recreant. Dit team dankte de onder 16 indeling omdat FCA jeugd staf (Danny, Ruben en Lukas) actief meedachten (DANK) bij de start van dit seizoen. Hierdoor werd het plan geboren om als eerste FCA team onder de 16 aan te vangen, na de herfstvakantie in 2020. Helaas dit niet in praktijk kunnen brengen door een wereldwijde pandemie die ook ieders leven raakte, zo ook die van de toppers van JO16-1. Wat ontzettend jammer dat we niet konden laten zien in wedstrijden, waar door de weeks zo hard voor werd getraind.

Trainen
… en getraind werd er. Wat een top groep. Iedere training weer een fantastische bezetting en een super inzet. Wat was dat toch tof, dat de trainingen door konden gaan. Met op de Dinsdag avonden de trainingen van Per Stokman en op de Donderdag avonden van Zondag 1. Ja u leest het goed, Zondag 1. Wat een kanjers zijn dat en wat zijn hun trainingen geweldig en leerzaam.

Mannen van Zondag FCA1 (Kevin, Chance, Robert-Jan, Bart, Joeri, Rem, Nick, Bram, Sten, Richard, Romano, Robin, Bart en Moh) – HULDE…!!! John; volgend seizoen weer…?

Ontwikkeling
… resultaten van de wedstrijden zijn niet noemenswaardig om te vermelden maar de resultaten die zeker gedeeld mogen worden. Zijn die op het gebied van ontwikkeling:

Inzet = check / Teamgeest = check / Voetbal skills = check / Scheidsrechters cursus = check / Scheidsrechter zijn = check / Flexibel = check / Enthousiasme = check / Groeipijnen (en toch doorbijten) = check

Brian, Mahamed, Mika, Max, Ryan, Rocco, Lucas, Eric, Jordi, Pim, Dani, Thijmen, Aron, Bart, Sem, Bram, Sander en Hashem jullie verdien een kloekmoedige pluim!

Einde – Start
… waar helaas door enkele (Bart, Sem, Bram en Sander) is besloten om het nieuwe seizoen niet van start te gaan door persoonlijke redenen (wat wij uiteraard respecteren maar we gaan jullie missen) zijn wij ook heel blij dat wij versterking (welkom Collin) krijgen. Daar het er naar uit ziet dat wij het nieuwe seizoen met genoeg spelers starten, hebben wij nog enkele plaatsen beschikbaar.

Mocht je aankomend seizoen onder 17 willen voetbal spelen, naast je school en bijbaantje, waar plezier en ontwikkeling voorop staat, laat ons dit weten. Als je eerst eens een paar keer mee willen trainen, dan kan dat natuurlijk. We houden bij de wedstrijden op Zaterdag middag ook rekening met jullie bijbaantjes dus wij doen ons best, zodat jullie alles kunnen combineren (leren – werken – sporten – plezier).

Rest ons nog de ouders te danken voor hun hulp achter de schermen, vlaggen en vervoer. Jullie inzet maakt het coachen nog leuker, dank.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!

Patrick Bogers: pbogers@caiway.nl
Jeroen van Leeuwen: info@vanlions.nl

Bekijk ook

mini AA Sixen Toernooi 28 augustus

Na het succes van afgelopen jaar, trappen we ook komend seizoen af met een AA …