Begin » Verslagen » JO17-1 wint boeiend duel in blessuretijd
Beste Maarten (8), deze bal had er wel in gemogen hoor!

JO17-1 wint boeiend duel in blessuretijd

Op het sportpark van FC Aalsmeer werd zaterdag 6 April jl. een boeiend voetbal gevecht geleverd tussen de  teams van FCA JO17-1 tegen UNO vv. JO17-1 uit Hoofddorp.

Meteen na de aftrap gingen beide teams er stevig tegenaan. Al snel werd duidelijk dat de teams niet voor elkaar onder zouden doen. Het spel golfde met gevaarlijke aanvallen heen en weer , maar de defensies stonden als een blok en maakten alle aanvallen, ook met goed keepers werk onschadelijk.
De eerste helft leek af te stevenen op een 0-0 ruststand. FCA spits Jelle dacht daar anders over en in de laatste speel minuut kapte spits Jelle drie UNO verdedigers uit en schoot FCA op voorsprong 1-0.

spits Jelle kapte diverse UNO verdedigers uit en scoorde beheerst 1-0
Wie raakte nu het eerst de bal, FCA speler Kaj of zijn tegenstander?
Als je de foto goed bekijkt zie je waar de bal is.

Na de rust een sterker begin van UNO. In de 4e min. resulteerde dit in de gelijkmaker.

De UNO spits dreef de bal op en met een vlammend afstand schot verschalkte hij de goed keepende FCA keeper Sem  1-1. Na dit doelpunt het zelfde spelbeeld als in de eerste helft.

Er werd fel gestreden voor de winst, veel getackeld waar nodig, wat wel de nodige gele kaarten opleverde. Na de 40 min. speeltijd was de stand nog steeds 1-1. De scheids liet de blessure ( extra ) tijd ingaan. In de 43e min. chaos in het UNO doelgebied. Met kunst en vliegwerk werd een FCA aanval door UNO afgeslagen waarbij diverse spelers tegen de vlakte gingen. De afgeslagen bal kwam voor de voeten van FCA aanvaller Jeremy die slim met een prachtig schot over alle spelers heen doel trof 2-1. De scheids liet nog steeds doorspelen en 6 min. in blessuretijd was het FCA aanvaller Kevin die met een fraaie schuiver de UNO keeper het nakijken gaf 3-1.  De scheids floot kort daarna af.

Met een prachtige schuiver geeft Kevin de UNO keeper het nakijken 3-1.
FCA speler Jordi zet een nieuwe FCA aanval op.

Verslag + foto’s:  Ruud Meijer

Bekijk ook

Onnodig verlies JO17-2

De winterstop is weer voorbij, het voetballen is weer begonnen. Zaterdag 25 jan. jl. speelden …