Begin » Verslagen » JO17-1 wint boeiend gevecht van SVW`27 JO17-1 met 4-3
FCA speler Jeremy maakt het twee tegenstanders super lastig

JO17-1 wint boeiend gevecht van SVW`27 JO17-1 met 4-3

Zaterdag 8 feb. jl. speelden FCA JO17-1 tegen SVW’27 JO17-1 uit Heerhugowaard. In een miezer regen werd er afgetrapt en binnen twee min. lag de bal al op de stip bij FCA. SVW kreeg een goedkoop gekregen strafschop en dit buitenkansje werd door SVW benut 0-1. FCA was totaal niet van slag en met goed combinatie spel werd de SVW-defensie onder druk gezet.
In de 14e min. was het FCA-aanvaller Tijn die fraai de aansluitingstreffer scoorde 1-1. Nog geen twee min. later was het FCA-aanvaller Ties die dankbaar gebruik maakte van een klutsbal voor het SVW-doel en beheerst de 2-1 binnen schoot. Beide teams wilden graag winnen en er ontspon zich een boeiend gevecht met prachtige aanvallen heen en weer. In de 40e min. was het FCA-aanvaller Tijn die een slechte SVW-uittrap onderschepte en uit een onmogelijke hoek van het veld de bal achter de uit lopende SVW-keeper langs schoot en doel trof 3-1, een super goal! Met deze stand ging de rust in.

FCA speler Kaj valt alleen af te stoppen door hem te tackelen
FCA spits Patrick laat zich niet van de bal zetten

De tweede elft begon weer goed voor FCA. In de 2e min. ontstond er uit een mooie FCA aanval een scrimmage voor het SVW-doel, het was de mee opgekomen FCA-verdediger Pascal die fraai de 4-1 liet noteren. Ondanks de achterstand bleef SVW knokken voor een beter resultaat. In de 34e min. werd hun knokken beloont en uit een mooie aanval scoorde SVW  4-2. SVW gooide er nog een schepje bovenop en zette de FCA-defensie nog meer onder druk. FCA-keeper Sem stopte eerst nog met een geweldige reflex een schot van dichtbij, maar kon in de 40e min. een nieuwe SVW-treffer niet voorkomen. Een prachtige voorzet van de rechterflank werd door de SVW-spits binnengegleden 4-3.

De laatste 5 min. liet de FCA-achterhoede niets meer toe, zodat de FCA-boys deze boeiende wedstrijd met 4-3 winst afsloten.

Met een geweldige reflex stopt keeper Sem een SVW schot van dicht bij
Ties speelde een prima wedstrijd en scoorde ook nog de 2-1.

Verslag + foto’s: Ruud Meijer

Bekijk ook

Zondag1 start competitie met gelijkspel bij DHL

Voor de eerste competitie wedstrijd van Zondag1 moesten we naar Delft en dat is in …