maandag , 16 september 2019
Begin » Verslagen » JO17-2 geeft winst uit handen
FCA speler Justin maakt zich breed en laat de bal niet afpakken

JO17-2 geeft winst uit handen

Zaterdag  18 mei jl. speelden de FCA boys 17-2 alweer hun laatste thuis wedstrijd van het seizoen tegen de boys van Muiderberg 17-1 uit Muiden. In een warme zon begonnen de FCA boys gretig aan de wedstrijd en werd de Muiderberg defensie gelijk onder druk gezet. In d 5e minuut resulteerde dit al in een FCA  voorsprong.  In een mooie FCA aanval was het FCA aanvaller Jafeth die met een fraaie knal de Muiderberg keeper liet vissen 1-0. Na dit doelpunt ging de wedstrijd gelijk op met goede en gevaarlijke aanvallen van beide teams. Toch was het FCA die in de 18e min. opnieuw wist te scoren. Nu was het FCA aanvaller Justin die met een pegel het Muiderberg doelnet liet bollen 2-0. Tot de rust golfde het spel heen en weer maar beide defensies sloegen alle aanvallen af. Het was vooral FCA keeper Brendan die er voor zorgde dat de rust met een 2-0 voorsprong inging.

FCA speler Jay wint het kop duel van zijn tegenstander
Je kan FCA speler Dave wel vasthouden maar je krijgt hem toch niet van de bal af

Na de rust een feller Muiderberg waar de FCA defensie even geen antwoord op had. In de 5e min. na rust werd FCA keeper Brendan verschalkt met een enorm hard afstand schot 2-1. FCA begon slordig te spelen met veel foutieve passes en er vielen grote gaten in de FCA defensie.

FCA keeper Brendan voorkwam met prachtige reddingen meerdere Muiderberg goals
FCA spelers Veron en Daan ( 7 ) blokken samen Muiderberg speler

Met kunst en vliegwerk werd er lang een Muiderberg doelpunt voorkomen. FCA was niet vaak meer in de aanval maar de enkele aanvallen waren toch nog wel gevaarlijk. Het moet gezegd worden dat de Muiderberg grensrechter tweemaal voor buitenspel vlagde wat beslist geen buitenspel was. Hij ontnam hiermee twee gevaarlijke FCA aanvallen. Ook werd er in het Muiderberg doelgebied hands gemaakt door een Muiderberg speler maar de scheidsrechter zag dit niet, dubbele pech voor de FCA boys. En zoals zo vaak gebeurd was het vier min. voor tijd Muiderberg die wederom met een afstand schot gelijk maakte 2-2. Het schot ging onder FCA keeper Brendan door en was misschien wel houdbaar geweest. Toch kunnen we het keeper Brendan niet aanrekenen, want Brendan heeft in deze wedstrijd met veel fantastische reddingen behoorlijk wat Muiderberg treffers voorkomen.

Verslag + foto:  Ruud Meijer

Bekijk ook

Daan schiet JO17-2 naar fraaie beker winst

Zaterdag 7 sept. jl. speelden de FCA boys JO17-2 thuis hun eerste beker wedstrijd tegen …