Begin » Verslagen » JO8-2 gaat met de winst naar huis

JO8-2 gaat met de winst naar huis

Afgelopen zaterdag stond een uit wedstrijd tegen VVC op het programma en het was weer een vroegertje 8.30 uur moesten we aan de bak in Nieuw-Vennep…. en dit maal zonder Daniël en Lukas dus geen wissels dit keer.

En dat het vroeg was hadden we snel door want binnen 2 minuten stonden we al met 1-0 achter….zo zijn we nu wakker jongens?
Het antwoord was…JA vanaf dat moment zochten we steeds vaker het doel op en werd er goed gecombineerd op het middenveld, Jestin werd een aantal keer diep gestuurd en was al een aantal keer dichtbij….zo was er weer een diepe bal van Joep die weer Jestin diep stuurde en Jestin zag Tygo vanaf het middenveld opkomen en legde deze pan klaar voor Tygo die de bal prima binnen schoot zo was het weer 1-1 en gingen we opzoek naar meer…Jayden die door de afwezigheid van Lukas wat meer voorin was gaan spelen kreeg ook nog een aantal kansen maar de bal kregen we er niet in.
Nathan was goed bezig op het middenveld maar steeds de eind pas ontbrak en VVC ging ook steeds meer druk zetten en dat resulteerde zelfs in een doelpunt 2-1 achter balen zeg.

Maar we gaven niet op en zo was het een prima uittrap van Thomas die bij Jestin terecht kwam en de keeper verschalkte en stond het met de rust weer 2-2…. na wat tactische aanwijzingen gingen we de tweede helft nog meer aanvallend voetballen en opzoek naar de winst…. het was een risicootje maar het pakte prima uit onze achterhoede met Joep en Tygo schoven wat meer op richting middenveld zodat we de bal vroeger konden onderscheppen en dus meer druk naar voren konden voetballen.

De keeper die veel mee voetbalde van VVC die onderschepte regelmatig de bal maar dit maal legde die hem bij Jestin in ze voeten en die bedacht zich geen moment en schoot de bal richting doel van een meter of 15 van het doel en rolde via binnenkant paal de goal in en stonden we 3-2 voor en Jestin tekende met een hattrick ook voor de 4-2 en het werd zelfs nog 5-2 voor ons door Jayden die de bal met ze rechterbeen de keeper door ze benen schoot en zo was de overwinning in de pocket…..VVC kwam nog een aantal keer dichtbij en zo was er in de laatste minuut nog een prima redding van Thomas nodig om de 5-2 stand veilig te stellen en daar bleef het ook bij.

Prima gespeeld boys en op naar volgende week….dan staat alweer de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma laten we proberen deze winnend af te sluiten maar daar heb ik alle vertrouwen in👍

Tot volgende week groet Robin Schijf

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …