Begin » Verslagen » JO8-2 klopt Argon JO8-2 met 7-1

JO8-2 klopt Argon JO8-2 met 7-1

Afgelopen Zaterdag was het weer zover voor de boys, lekker voetballen met echt Hollands voetbal weer. en dit keer stond Argon op het programma en we hadden er allemaal zin in.
Al na het eerste fluitsignaal liet FC Aalsmeer al van zich spreken en zochten vol de aanval op en zetten de druk er vol op zo werd er goed overgespeeld naar elkaar en kreeg Lukas de eerste kans maar hij kwam beter voor ze linker uit maar aangezien dit niet ze sterkste been is probeerde die het met rechts maar hierdoor kreeg de bal niet de juiste richting.
Geeft niet goed geprobeerd en de volgende keer gewoon met links proberen was de info die die ook mee kreeg en waar afgelopen week ook op getraind is, en zo gingen we door opzoek naar een vroege openingstreffer en die viel er ook. Het was Daniel die de bal diep speelde op onze Speedy Gonzales Jestin en die ging er ook mee vandoor en liep de tegenstander er uit en schoot hem knap binnen en stond de teller al rap op 1-0 en zekers verdiend ook.
Zo was het gelijk de aanval er na dat Jestin dit maal diep ingespeeld werd door onze Mathijs de Ligt of te wel onze Joep en gelijk in de loop de bal op ze pantoffel nam en de bal met een beetje geluk van de keeper van Argon tegen de touwen schoot, precies het gene waar we op getraind hadden.
Argon was nu wakker en zocht nu geregeld de aanval op maar stuitte vaak op onze verdedigingstrio Jayden, Joep en Tygo zodat het lastig werd om te score, maar toch kwamen ze langs zij en zette ze de 2-1 op het score bord.
Nu dacht Argon er op en er over maar er was geen doorkomen aan en als dat wel lukte stond onze vliegende Hollander Thomas wel in de weg die de hele wedstrijd puik stond te keepen, en zo kwamen er ook steeds meer kansen voor FC Aalsmeer en was het Nathan die met knap overspelen van Lukas de paal wist te raken. Maar nog geen 30 seconde later was het wel raak en juist door de gene die net de paal wist te raken en tekende Nathan voor de 3-1 voorsprong. en we gingen opzoek naar meer zo was het Daniel die de bal diep op Jayden ze linker been lag en die gaf me toch een poeier maar we zagen de bal rakelings langs de kruising gaan. Zo werden de aanvallen steeds beter opgezet door de boys met goed overspel en overzicht wisten we elkaar te vinden zo legde Nathan de bal terug op Tygo en die nam hem op ze slof en gaf de keeper het nakijken en zo was de ruststand 4-1 en kon je duidelijk zien dat de trainingen van afgelopen week ze vruchten afwerpt.
Na de rust zette Argon er een tandje bij maar de verdediging hield goed stand en door knap keepers werk van Thomas die steeds goed ze doel uit kwam en zich er steeds voor gooide voorkwam dat de tegengoal. En zo was het weer FC Aalsmeer die opzoek ging naar meer en dat kwam er ook het was weer onze Jestin of te wel Speedy Gonzales die de hele verdediging zoek liep van Argon en de bal tot 2x toe achter de keeper van Argon werkte en zo was het ineens 6-1 voor FC Aalsmeer, maar we wilde meer het was Lukas die heel dichtbij was en dit maal wel de bal op ze linker nam en de bal op de paal zag belande knap gedaan hoor Lukas.
Daniel kwam ook nog heel dichtbij een goal maar de verdediging van Argon stond steeds in de ban van het schot, Jestin kreeg de bal nog op de lat dus kwamen we steeds dichterbij. Wat ook opviel vandaag is dat als ze voorin de bal niet kwijt konden de bal rustig werd terug gespeeld naar de achterroede en de aanval opnieuw gingen opzetten. Het was ook Joep die de bal achterin opving en Jayden diep zag gaan en de bal in de loop van Jayden mee gaf en verwoestend de bal binnen schoot met ze sterke linker been en zo werd het 7-1 en dit was tevens de eindstand.
Zo hebben we na vandaag een nieuwe topscoorder in ons midden Jestin ala Speedy Gonzales…..maar moet echt de complimenten geven aan de Boys wat hebben jullie goed gevoetbald vandaag en het was leuk om te zien waar er op getraind is dit vandaag ook uitgevoerd werd, goed samenspel de ballen in de loop op doel schieten, ook proberen met je verkeerde been en vooral jullie vechtlust….al met al een genot om naar jullie voetbalspel te kijken boys.
Ga zo door en tot volgende week toppers.
Groet Robin

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …