Begin » Verslagen » JO8-2 krijgt flinke dreun van Pancratius JO8-2

JO8-2 krijgt flinke dreun van Pancratius JO8-2

Zaterdag 30 Maart moesten de jongens weer aan de bak en ditmaal stond Pancratius op het programma, 10.00 uur uit. Het was 10.15 wanneer we aan de wedstrijd begonnen, de jongens hadden er zin in en hoopte weer op een overwinning vandaag na de nederlaag afgelopen week. Maar na het eerste fluitsignaal was het een fel en tactische goed spelend Pancratius die na 5 minuten al 4x tot score kwam en zo stonden we na 5 minuten met 4-0 achter.

Onze jongens waren nu wakker en was het Jestin die tot 2x toe de kansen kreeg en Jayden ook maar we kregen de bal er niet in. Toen was het rust en wilde Thomas voetballen en zo nam Jayden de handschoenen over en begonnen we aan de tweede helft. Maar we begonnen weer erg zwak en wat Joep en Tygo achterin probeerde het was Pancratius die er steeds fel op zat en steeds de bal veroverde en stonden we binnen de kortste keren met 9-0 achter.
Nathan en Daniƫl kregen de bal niet naar onze spitsen Lukas en Jestin want Pancratius was steeds ons een stapje voor Thomas die nu in het veld stond kreeg nog wel 2 kansen en werd er nog wel gescoord door Jestin met een van de weinige uitbraken van onze kant af en stond het 9-1. Uiteindelijk bleef de teller op 12-1 hangen en was dit een van de grootste nederlagen sinds lange tijd en was de teleurstelling erg groot bij de boys.

Kort samen gevat was Pancratius overheersend, fel en steeds een stapje sneller dan ons…. en wij miste de scherpte die er normaal wel bij de jongens aanwezig is.
Dus weer vol aan de bak met trainen en hopen dat het aankomende week weer beter gaat zodat we weer op ons niveau kunnen spelen.

Tot volgende week.

Groet Robin en aankomende week ben ik er weer bijšŸ˜

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …