Begin » Geen categorie » JO8-2 pakt dikke zege in laatste wedstrijd

JO8-2 pakt dikke zege in laatste wedstrijd

Afgelopen zaterdag was het alweer de laatste wedstrijd van de competitie en staat er alleen nog een toernooi op het programma te wachten voor de boys.
Ik schrijf een ander verslag dan wat jullie gewend zijn van mijn want weet gewoon niet waar ik moet beginnen, de jongens waren afgelopen zaterdag oppermachtig en gingen met de winst van maar liefst 13-2 aan de haal.

Jestin tekende voor een mooie hattrick en Daniƫl zelfs voor een dubbele hattrick, Nathan, Tygo , Lukas , Joep en Jayden wisten ook hun goaltjes mee te pikken en was het toch eigenlijk 14-2 maar de assistent scheidsrechter is waarschijnlijk gestopt met turven en is de teller op 13 blijven hangen.
Maar dat maakt natuurlijk niet uit een meer of minder, jullie hebben allemaal goed jullie best gedaan veel doelpunten gemaakt en er waren ook nog een aantal goede reddingen van Thomas.

Even een korte samenvatting van het afgelopen seizoen we begonnen aan het begin van het seizoen eigenlijk een klasse te hoog voor ons, waardoor er regelmatig verloren werd….na de winterstop werden we 1 treetje naar beneden gezet en dat wierp z’n vruchten af; 1x verloren 3x gelijk en de rest waren allemaal overwinningen, maar dat heeft niet alleen met de lagere klasse te maken maar ook met de boys zelf want die gingen ook steeds beter voetballen.

Want van af het begin tot nu zijn jullie onwijs gegroeid een hecht team en laat leuk voetbal zien, prima training opkomst en altijd zin om een potje te ballen goed samenspel en vooral vechtlust en eindeloze inzet. Doordat hebben jullie een leuk seizoen gedraaid en zelfs de cup met de grote oren binnen gehaald op het toernooi van KDO.

Wil via deze weg de leiders bedanken voor het er altijd zijn voor de jongens en hun inzet. Tevens ook de koffie en thee dames er werd altijd goed voor de mensen langs de lijn gezorgd.
Maar vooral de jongens zelf….super bedankt voor jullie inzet was leuk om jullie zo te zien spelen en wie weet tot volgend jaar weer allemaal.

Tot de 22ste
Groet Robin Schijf

Bekijk ook

spelbegeleiders gezocht voor 123inkt.nl toernooi JO8 en JO9 op 22 juni a.s

Op zaterdag 22 juni a.s. vindt het 123inkt.nl toernooi voor JO8 en JO9 plaats bij …